Kızlar Allah’a bin şükür benim sağlık sorunum olmadı bugüne kadar. Evlendim 3 ay korundum 4. Ay bebek istiyoruz dedik ve hamile kaldım çok şükür . Şimdi minik kuzum 2 yaşında ve ona yaşımda 29 oldu yaş geçmeden kardeş istiyorum . Burda okuduklarımdan etkilenerek acaba bende Pcos mu var diye doktora gittim.gittim doktor prof bu arada çok iyi doktor .ultrasonla rahim yumurtalık baktı hiç sorun olmadığını söyledi adet aralığımı sordu 28-32 gün arasında değişir tam düzenli mi bilmiyorum dedim mesela şöyle oluyor ay ay 28 30 29 32 31 30 29 28 diyince biz buna düzenli adet diyoruz dedi kaç gün sürüyor dedi ⅘ dedim en yoğun günler kaç ped değiştiriyorsun diye sordu 5-6 dedim tamam dedi ilk çocuğumun da nasıl oldu tedavi var mı falan diye detaylı ilgilendi ve pcos olmadığımı hamilelik için engelimin olmadığını söyledi git dedi resmen 😄 neyse geçen ay adetim ilk defa 21. Gün geldi neden bu kadar erken dediğimde korunmayı bıraktığım için(prezervatif +geri çekilme ilaç kullanmadım ) vücut kendini gebeliğe hazırlıyordur sorun yok dedi. İşte böyle takıntılı bir insanım neden böyleyim bilmiyorum bu denediğim ikinci ay olacak hemen ovülasyon testi aldım . Doktor sorun yok diyor akışına bıraksana ama yok öyle biri değilimm maalesef