Beyzaa6671 açıkçası Hayır dersem yalan olur Evet zor o sancıyı çekmek gerçekten zor fakat sakin kalıp o sancının biteceğini kendinizi hatırlatırsanız sürekli daha kolay geçiyor ve inanın sanki sadece doğum anına kadar sürüyor karın ağrısı gibi düşünün ama çok daha şiddetli fakat Bebek doğduğu anda ne sancı kalıyor ne bir acı en güzel yanı da bu Hem normal doğum hem sezeryan yapmış biri olarak söylüyorum sezaryen çok basit Evet rahat rahat doğurup çıkıyorsunuz fakat Daha sonrasında vücut yapınıza bağlı olarak ben aşırı zorlandım çok acı çektim Kilolu da bir insanım doğumdan sonra çocuğumla rahat rahat ilgilenemedim kucağıma alamadım canım acımadan emziremedim ama normal doğumda bunların hiçbiri olmadı sadece doğurana kadar anormal derecede zor bir sancı çektim Fakat o kadar doğurduktan sonra hiçbir şey kalmadı şimdi tekrar sezeryan olacağım ama çok isterdim normal doğum olmasını özele gidecek durumum olmadığı için devlet de kesinlikle normal doğum yapmıyor sezeryandan sonra bilirsiniz açıkçası benim de bu konuda şu an korkularım var yarın sezeryan tarihi