efsanee_ SerpilDrgt24 bnde haşlama yiyemiyorum dr hiç fark etmez masıl yiyebiliyorsan dedi. Tavada yapıyorum her gün degişik şeyler koyuyorum öyle yiyebiliyorum. Sende öyle yap 😊
Popmum Kendimi bildim bileli yumurtanın hiçbir halini tüketemiyorum çocukluktan kalma bir travma. Hamileliğimde de tüketmiyorum krep pankek kek içinde tüketerek eksikliğini gideriyorum. Bunun dışında bir şey ile yumurta yemeyi bırakın sofraya bile oturamam yumurta görünce.
Ozlmminiko SerpilDrgt24 malesef ben zorladım kendimi ama zorladıkça da daha kötü oldum tiksindim. Doktoruma söyledim sadece yumurta yemekle olmaz zaten yiyemiyorsan zorlama kendini dedi.
Buseamaikizlerburcu SerpilDrgt24 nasil yiyebiliyosan oyle ye zorlama illa haslanmis yicen diye bi kaide yok hic yememekte iyidir
denizcik AYnı durumu ben de yaşıyodum kızlar... Gerçi bende haşlanmış yumurtaya karşı öncesinde de bir tiksinme vardı. Yumurtayı tam bir şekilde pişirdiğiniz sürece illa haşlanmış olmasına gerek yok. Sadece diğer yöntemlerde kilo alma ihtimaliniz artıyor. Tiksinme konusunda haklısınız ben de yumurtada çok sıkıntı yaşadım. Hatta bende hergün tükettiğimde alerji yapıyor. Bir de baharatlamak da işe yarıyor. Hafif pul biber kekik dökün yemenizi kolaylaştırıyor.
Pelinizm SerpilDrgt24 Yağda yaptığında da ayni değerde olur sonuçta yumurta yumurtadır.Sadece haşlanmış yediğinde seni daha fazla tok tutar ve yağsız piştiği için kalorisi daha düşük yemiş olursun bu kadar🙄
Tugba1234 ozgurhayalim bende 8 Haftalik olucam bende saydiklarinizi yemek istemiyorum yerken midem bulanmiyor ama kokusuna tahammül edemiyorum özellikle 3 gundur
Nezahatozen yaklaşık 3 buçuk aydır yemiyorum sadece işte kek filan yaptığımda yedim ilk çünkü onu görürken bile istemiyorum nefret ettim yani ne zaman yerim acaba çok merak konusu
Nezahatozen SerpilDrgt24 hamile olmadan önce her gün iki tane az pişmiş yerdim şimdi yok inşallah bunu söylerken bile migdem bulanıyor düşünün 😣
Gulsensandik SerpilDrgt24 rafadan yumurta yiyorum ben tam cıvık değil ama kayısı kıvamında yaparsan bı farklılık olmaz bnce
Yilmazfatma SerpilDrgt24 ben hamile olmadigimda yiyemiyordum hamile kalınca canım yumurta çekiyor 😏😁🤰