Kızlar sonunda ben de doğurdum öncelikle burda çok tatlı insanlarla tanıştım hamileliğime keyif kattı iyi ki sizleri tanıdım🥰 ben 37+5 de doğum yaptım zaten 37. Haftada sancılarım başladı ama bebek makat gelişti sonra sancılar şiddetlendi doktora gittiğimizde sancılarım şiddetli ve düzenliydi doğum başlamıştı ama bebek makat gelişti hala ben normalde sezaryen planlamıştım ama o kadar çok sancı çektim ki baş geliş olsaydı nerdeyse normal olacaktı ama dönmedi apar topar sezaryene alındım epidural anestezi oldum ben açıkcası iğne hiç acımadı diyemem ben belimde anlık şiddetli bir ağrı hissettim ama dayanılmaz bir ağrı asla değil sonra bacaklarım sıcacık oldu sondam takıldı her dokunuşu hissediyorsunuz ama acı yok sonra başladılar eşim geldi çekiştirmeler oldu ve minik kızım ağlamaya başladı kızımı sevdik sonra dikim işlemi sırasında çok midem bulandı ve tansiyonum çok düşmüş beni kısa süreliğini bayılttılar uyandığımda hala dikişlerim bitmemişti bile sütüm allaha şükür geldi sancı çekmemin faydası oldu mu bu konuda bilmiyorum uyuşukluğum çok hızlı geçti hiç baş boyun ağrısı olmadı ilk ayağı kalkmam da çok rahattı hep karşıya baktım hiç başım dönmedi sadece dikişler acıyor ama asla dayanılmaz değil yürüdükçe açılıyor umarım bundan sonra hızla toparlarım daha kızım bir günlük🥰 sorularınız varsa seve seve yanıtlarım allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun evlatlarına🥰🙏🏻