basakc36 Kızlar şu an doğum normal görünüyor doktorumda normal taraftarı. Ama hemoroidim var 🙄 Doktor bol bol kremini kullan dedi son anda çok ağrılı ve ben sezeryan istersem öyle olucak. Hemoroidi olup normal doğum yapan var mı süreç nasıl geçti
ilyaninannesi basakc36 bndede var 10 gun once normal doğum yaptım. Hiçbir problem yaşamadım çok şükür. Buarada 2. Normal doğumum
225834zey basakc36 İlk doğumumda ıkınmaktan çıkmıştı normal doğum yaptım engel olmuyor zaten doğumdan sonra ise tendirdiyotlu suya oturdum sonra kendıliğinden gıdiyor Şimdi 2. Ye hamıleyım yine çıktı hamılleıkte tekrarlıyor genellıkle baskı yaptıkça çıkıyormuş sonra azaldı şimdi doğum yaklaşınca tekrardan çıkıyor lavaboda sonra içine giriyor kendiliğinden normal doğuma engel olan bişey değil genellıkle normal doğum sonrası çıkan bişey
Sibelipekf basakc36 benim dengesiz doktorum asla uyarmadj doğumda da yurtdışına çıktı beni yarıyılda bıraktı ben doğumdan sonra o hemoroid ağrısından mahvoldum iki ilaç var biri anestol diğerini unuttum doktor yazmıştı onları mutlaka kullan ikinacagin için .onalri kullanirsan o böyle yumuşacık olur aismez
rabiabusray ilyaninannesi doğumdan sonra geçti mi hemoroid? Bende de 1 haftadır çıktı çok sinirim bozuluyor doktorum fitil ve krem verdi onlar sayesinde ağrı acı olmuyor ama şişlik duruyor
basakc36 225834zey Ben henüz doğum yapmadım bekarlıktan beri var bu hemoroid. Doğum anında nasıl olacak onu merak ediyorum
basakc36 Sibelipekf bana bol bol kremini sür dedi. Bunu kullanıyorum Procto Glyvenol. Şu an acı sızı yok ama meme oluştuğu için korkuyorum
Sibelipekf basakc36 zaten o kremle yumusatirsan hiç birşey olmaz ben kullanmadığım için kocaman olmuştu .oturamiyrodum ah o gunelr hatırlamak istemiyorum
Nisa_90 Bir pamuğa zeytinyağı sürüp bekletin biraz her tuvalet sonrası. Benimde normal doğumda çok büyümüştü 1 hafta ağrısını çektim. Zeytinyağıyla geçti.