zey-nep11 Kuzum sen nediyosun🤣 daha adetin gunu gelmemiş dha gecıkme olmamış catlamadan 10 gun gecmiş daha o dollendıyse bıle tüplerden rahme yolculugu baslıyor ve tutunursaa kese bıle hemen oluşmaz. Doktor sana alttan baksa kese mese bebek goremez. O ıhtımal tıpta dahı yok. Ne cocuk düşmesi ilkkez duyuyorum ortada cocuk kese yokki bismillah bu ne panık canım benım vucudnu az rahat bırak lütfen cok yanlş. Sen norml gt knş catladı 10. Yada 11. Gun de kan ver bı ıhtımal. Ama 14 ıla 17. Gun net kanda varsa cıkar ama kese mese asla gorunemez cnku daha hucre tuplerden rahme yolculuk yapıyo. Düşme müşme olamaz sen bi sal beynını cok dusunuyorsun. Böylee stresle dollenme ble zor bacım. Sordugun soru açtıgın post herkesi sasırtmış. Rahatla ve mantıklı dusün. @mothercup
mothercup zey-nep11 canım ben çatlmayıda yumurtlamayıda takip ettim uygulamayla bakmış olsam haklısın ama sperm içerde oda kurupta keyfi gelince döllenmiyor her posta aynı tür yazıyo yazıyosun heryerdede yazar bu 12. Gün kanda çıkar diye ben zaten rutin kontrole gidiyorum kiste falan bakmak isterse çocuğun tutunmasına zararı olur diye korktum betaya baktırıp gelicem yani bu kadar
mothercup zey-nep11 ayrıca kimse senin kadar şaşırmadı ve zaten dikkatli okusaydın benimde bu konuda daha öndeden stres yapmadığımı uygulamadaki yorumlardan sonra korkmaya başladığımı anlardın herkes güzelce izah etti ve bende anladım
Byzz61 Ne yaptın canım verdin mi kan? Bende ilişkiden 7 gün sonra gitmiştim 0,200 çıkmıştı. Şimdi 12 gün oldu tekrar vermeye korkuyorum. Bir kaç gün daha beklicem inşallah hamilesindir ❤️
Mzzz kindersurprise hanımefendinin yaptığını zaten desteklemiyorum gereksiz buldugumu söyledim lakin sizin dusugunuz ultrasons baglamak çok saçma sağlıksız gebeliği pamugada sarsan düşecektir doktor demişti onlar size sıkıca bağlı diye sagliksizsa ne yaparsak yapalım vücut onu atacaktir demişti ayrıca doktorlar düşüğü tetikliyecegini devamlı ultrasona sokmazdi benim 2.gebeligimdede kanamam oldu kanamam varken kucağımda çocuk taşıyordum mecbur bir bebeğim vardı dinlenemedim sonuç bir şey olmadı düşecek olan ne yaparsan yap düşüyor yani buraya bilimsel olmayan kendi uydurmaniz şeyler yazmayın bak arkadaş kendisi yazmış yazılardan dolayı korktum diye herkes tıp fakültesi mezunu maşallah
Byzz61 Byzz61 @mothercup Ne yaptın canım verdin mi kan? Bende ilişkiden 7 gün sonra gitmiştim 0,200 çıkmıştı. Şimdi 12 gün oldu tekrar vermeye korkuyorum. Bir kaç gün daha beklicem inşallah hamilesindir ❤️
Minnaksever mothercup bişey olmaz diyorlar ama ben kanama yaşayan çok duydum bu gebeliğimde doktor karından göremiyorum alttan bakalım dedi gerek yok bekleyebilirim dedim bişey olmaz dedi ben de olsun ben beklerim dedim