Nursima6761 İki kalça arası pelvis kemiğime ara ara zaman zaman sancı vuruyor ve bugünde mide bulantısı karın ağrısı hep yattım günüm günümü tutmuyor bazen çok iyim bazen çok kötü doğum belirtisimi sizce kızlar 🥹
Gulcinayazmert Nursima6761 benimde kalöamda felaket bi ağru var bugün başladı hatta.. 37+3 doğum belirtisi bence
Fidan_Aylin22 Nursima6761 tam 38 hafta 4gunumde dogum yapdım ondan 1,2 gun önce bacaklarım çok agrıyordu yuruyemiyirdum bebek kasım kasım kasılıyor du
Nursima6761 @“Zeliha1_” bel ağrısı benimde vardı bı ara zaman zaman belden vuruyor tekrar ama 2 gündür kalçama vuruyor felaket yerimden hoplatır cinsten
Nursima6761 @“Fidan_Aylin22” öylemi bende akşam sabah beklemedeyim ama bu kalça ağrısı çok canımı sıkıyor ya
Nursima6761 @Zeliha1_ Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasib etsin kızlar hepimize cidden hiç bu zamana kadar beklemedim için zorlanıyorum ben artık ya 3 yaşında bı kızım daha var onla ilgilenmek de zorlanıyorum gece uykularim bölük 2 saat de bir uyanıyorum
Zeliha1_ Nursima6761 benımde 2 yssında kızım var ve çok hiperaktif bır çocuk arkasına dönecem diye hal kalmıyor insanda
Nursima6761 @“Zeliha1_” evet aynen öyle elimde tabakla peşinde kosturuyorum çoğu zaman bu yaz bezden çıkardım cişi bitmez kakası bitmez sürekli ful ayaktayım 😄🥹