B1merve Herkese iyi akşamlar. 36 haftalık hamileyim deli gibi toprak aşeriyorum ve dayanamayip yiyorum da bebeğime zarar verir diye de cok tedirginim benimle aynı durumu yaşayan var mı?
kardelengurler7 B1merve benimde kül bir tek ben mi böyleyim diye düşünüyordum yanlız olmadığıma svindim bene yiyorum elimde değil yemeyince için kıyılıyor
Meltnc15 B1merve doktorunuzla görürsün bence demir eksikliğiniz olabilir bu aşerme değildir her bireyde olabilir eğer demiriniz çok düşükse
hyena B1merve kansızlık varsa ondan kaynaklı benm toz deterjan aşeriyordum tabi sadece koklayarak yetindim 🤣 doğuma yakın kan serumu takıldım
Meltnc15 kardelengurler7 aynı şekilde külde öyle, kan degerlerinize bi baktirin. Sizede bebeğe de zarar verebilir
kardelengurler7 B1merve ayhhh sorma valla bende demir eksikliği var ilaçta kullanıyorum ama geçmiyor canım genede aşırı istiyor
Aylaa123 B1merve toprak kil kül vs gibi şeyleri aşermek pika sendromu olarak geçiyor demir kalsiyum çinko eksikliğinden oluyor doktora gidip değerlerinize baktırın
Bayraksevda Bende çok yemek istiyorum ama kendimi tutuyorum demir vitamin ilaçlari da içiyorum ama düzelmiyor