Moz Mayıstaki kürtajımdan sonra bu perşembe yine kürtaj olucam.İlkinde kalp atışı yoktu şimdi ise durmuş.Genetiğe yollicaz parçayı onun dışında sperm testleri,rahim filmi vs gibi başka nelere baktırayım hepsini özelde yaptırıcam.
Heycanlianne_41 Moz genetik test sperm testi ve rahim filmi ve doktorun isteyeceği hormon testlerini yaptırırsın canım çok geçmiş olsun bende 2 kere kürtaj bitane kimyasal yaşadım rahim filmi çekildim şekil bozukluğu çıktı ameliyat oldum tam bebek isterken eşimin sperm sonuçları kötü çıktı varikosel çıktı şimdide onun tedavi olmasını bekliyoruz çok zor süreç🫠🫠 Rabbim herkesin kucağını sağlıkla doldursun🥹
iremree Moz dengeli traslakasyon var mı diye kromozom testi yaptırın eşinize ve size bide eğer durumunuz varsa wes yaptırmanızı öneririm eğer eşinizle çakışan bi hastalığınız var ise ondan da kayıp yapıyor olabilirsiniz
Hasret18ayaz Moz canım çok üzüldüm 😔😔 bende yarın gidicem beta düzensiz artan herkesin böyle sonuçlandı gördükçe daha kötü oluyorum offf başın sağolsun rabbim en güzelini nasip etsin inşallah
Zakine Heycanlianne_41 bizde ikinci istiyorduk yedi aydi nerdeyse deniyoduk bi turlu hamile kalamadim,benim sonuclar temiz cikiyordu,megersem esimde varikosel varmis amelyat oldu hemen 4 ay donra hamile kaldim suan bes aylik hamilegim
iremree Moz kandan bakılıyor 2 testte genetik bölümüyle iletişime geçebilirsiniz istanbuldayssnız İstinye üniversitesi genetik bölüm başkanı Tahsin yakutu öneririm
Smge92 Moz evet bende ikinci kez kürtaj oldum. Benden etlik sehir hastanesi kan pihtilasma ve kromozom analizi icin kan aldi.
iremree Moz livden randevu alabilirsiniz evet bende yaptırdım çünkü cevizlibağda oluyor genelde arayıp bilgi alabilirsiniz hastene de yaptırınca daha pahalı oluyor üniversite de yapınca daha uygun oluyor
Moz Hasret18ayaz canım sen üzülme inşallah her şey yolundadır senin zaten kesen güzel büyüyordu içini ferah tut
Sahra1221 Moz çokk geçmiş olsun hep paylaşımlarını görürdüm. Benim de düzenslz arttı maalesef. İnşallah Perşembeye kadar mucize olur😣 dua ederim.
Moz Sahra1221 Her zaman sağlıklı değilse olmasın diyordum Şimdi bana düşen bunun nedenlerini araştırmak onlara bakıyorum
Hasret18ayaz Moz inşallah şimdi cikicam evden kalbim ağzımda atıyor rabbim hakkimjzda hayırlı olanı versin inşallah