myangelson Nil94 lilyum_ ikinizde de karından bakildiysa erkek vajinal ise kız. Yanlış yazmışım düzenledim 😅
lilyum_ Nil94 sizin bebiş için hamile kalmadan önce görsem kız derdim muhtemelen🩷 Benim bebiş için ilk hamile kaldığımda erkek hissediyordum ama simdi kız gibi geliyor. Kesesi de yuvarlak, bebek de solda simdi kız gibi hissediyorum.
lilyum_ Nart ayy valla ben de kız hissediyorum ama eşim kesin erkek diyor bakalım bir kaç ay sonra belli olur. Sağlıklı olsun da 🤍
lilyum_ myangelson yaa ben tam tersi diye biliyordum. Bi de arkadaşımın görüntüsüyle karşılaştırdık onun bebeği kız. Görüntüsü de benimki ile aynı
myangelson lilyum_ yok o şekilde oluyor 😅 benim de ilk oğlumda hep karından bakıldı solda duruyordu. Şimdi cinsiyet bilmiyoruz henüz sağda duruyor ramziye göre kız bakalım 16. Haftada söylerler diye düşünüyorum 😅 Bebek konumuna değil plasenta konumuna bakarak karşılaştırdınız değil mi? Yani bunlar teori sadece herkeste tutma ihtimali yok %85 oranı varmış 😅
yeni_anne2 myangelson şimdi vajinal ikı defa baktırdım ikisinde de de şagda cıktı kese sonraki 7 hafta aynı sağda fasulye şeklinde nasıl oluyor😆😆
lilyum_ myangelson yaa anladım. Ayy zaten cinsiyetin hiç önemi yok sağlıklı hayırlı olsun gerisi boş🤍
myangelson yeni_anne2 kese şekli çok yanıltıyor doktorlar bastirdikca şekli değiştirmiş kesenin. ramzi teorisinde plasenta yerleşimine bakılıyor