Betulerdem21 Kizlar bı kaç haftadır hiç uyuyamiyorum gecenin bı vakti uyanıyorum sonra sanki saatlerce uyumuşum gibi zihnim uykum açılıyor sizde durumlar nasil
YesimAykut Betulerdem21 ben de uyuyamıyorum her gece 2- 2.30 gibi uyanıyorum, 1 saat 2 saat uyuyamıyorum, rahat olamıyorum, wc gidiyorum sürekli, 24.hafta ama uykusuzluk başladı 1 haftadır, 30lu haftaları düşünemiyorum
Damyavuz Betulerdem21 24+3 olucaz dün gece cin gibiydim ve herkes uyurken uyumamak çok zor hormonlar tavan yaptı herhalde 🤦🏻♀️ sabah 7:30 da kız okula gidicek diğer kız ben acıktım diyecek ama ben asla uyuyamıyorum.
perihankrkya Betulerdem21 zarzor uyuyorum bende snra gece bi anda uyaniyorum yok gerii uyuyamıyorum nefesim daraliyor 35+3um çatı agrimda cok oluyor yataktan ne kalkabiliyorum nede donebiliyorum🥹
sacmalamakizim Betulerdem21 Benımde öyle oluyor bazen gece kalkıyorum, sonra neredeyse ezana kadar oturuyorum, tekrar uyuyup uyandığımda sersem gibi oluyorum. 😄
Alya-veanne YesimAykut ah ah bende suan saat sabaha karşı 4.00 yani ona rağmen uyuyamadım hala . Zaten habire lavabo ihtiyacı bölüyor uykumu . Bu şekilde işimiz zor hepimizin 😔
ireemmtn29 Betulerdem21 doğum yapalı 1. ayımdan bildiriyorum doğum yapana kadar uykusuzum dediğimde tam olarak neye uykusuz kalmışım merak ediyorum 🤣🤣🤣 hamileyken ben de sizin gibi uyanırdım birden sanki sabah olmuşcasına yatamazdım geri bazı günler uyanamazdım hep saçma sapandı keşke diyorum bol bol uyusaymışım bunlar tatlı sıkıntılar sağlıkla kucağınıza alın inşallah