2bebisannesi Kızlar 3. Normal doğum yapanlar 3. Doğum diğerlerine göre Kolay oluyor mu ve bir de kız bebek ve erkek bebek doğumları arasında fark oluyor mu kolaylık açısından
defnevedoruk 2bebisannesi ben normal doğum yapmadım annem 2 normal doğum yapmış. hep der kardeşini nasıl doğurdum anlamadım bile
BerivanLina 2bebisannesi karın degisme doye bisey varmis . Mesela benm ilki kizdi ikinci erkek ikiside normaldi asiri sancim olmustu ikincide dogumdan sonra . Bende 3. Dogurcm icimde asiri bi korku var iki kere normal yapmama ragmen
irem88 2bebisannesi 3. Doğumum hiç sancı açılma yokken hastaneye yattım suni sancı verildi 3 saatte doğurdum son yarım saat sancı zordu sadece 2.5 saatte gülüp konuştum instegramda takıldım😂akşamı bulur bu sancıyla ben doğuramam dedim ama neye uğradığımı şaşırdım🤭çok kolay oldu
Ruv--eyy Benımde ikinci dogum olacak 37 haftadaym ılk dogumum normal di buda normal olacak insallah ama korkuyorum
Linamira Kara22 hayır tam tersi iki normal doğum yaptım ilk sadece biraz uzun sürüyor ama ikinci ağrısı daha şiddetli ama hızlı
fatsfats-92 Annem iki normal doğum yapmış abim daha zor olmuş birazda kilolu olduğu için ben daha kolaymışım😆 İkinci doğumlar daha kolay diyorlar
sedefyrs1101 poyrazin_annesi28 Yapmıyor doktor nasıl olcak bilmiyorum özele de gidemem okadar para veremem malesef. Bildiğin doktor varsa önerir misin böyle sezaryen yapabilecek üniversitedekiler yapar mı ki dün gittim daha doktora da o şekilde yapmıyoruz doğumda sıkıntı olur sezaryene alırsak ozaman yaparız dedi doktor
Edaakdemir21 Benimde oğlum 12 yaşında doğumu çok zordu kızım 11 yaşında nasıl doğurdum anlamadım şimdi 36 haftalık erkek çok korkuyorum ara girdi çok zor olur mu diye