2pembikeller1 Maviss718 _mucizem_ Serap09 Kubra9090 Nevroz_2112 huysuz__ dika Elamomy Suppermomyy Reyyan2021 Sonunda cinsiyetimiz belli oldu. 2. Kızım oluyormuş tüm yorum yapanlar için teşekkür ediyorum kız diyen oldu erkek diyen oldu. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️❤️🤲🏻ilk kızımı 7,5 aylıkken öğrenmiştim 2.kızımı 7 aylık olur olmaz öğrendim benimkiler biraz utangaç ya da naz yapıyor merak etmemizi istiyorlar 😂❤️ sağlıkla gelsin bebişler🤲🏻❤️
2pembikeller1 Nevroz_2112 😅😅28 haftalık olduk bugün ve cinsiyet belli değil😅😅 güldüğüme bakmayın çıldırıyorum 🤯
Serap09 2pembikeller1 hayırlı güzel ömürleri olsun annesi sağlıklı aklı başında bir kızçe olsun çok amin
Serap09 Mervee3108 ankara etlik sehiree gitmeyin bni her konuda tereddüte düşürdü oradaki asistanları suyu yok dedi halbuki vardı başkasına neler söylediler lütfen bilkent şehir tavsiye ederim yada zubeyde hanim şuan ankarada olsam bu ikisine giderdim
Reyyan2021 Mervee3108 erkek diye geçti içimden rabbim sağlıklı sıhhatli kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
Mervee3108 Serap09 normalde Gaziantep de yaşıyorum aile ziyareti için gelmştim normal muane olmuştm ora yakındı öle gitmiştim
Serap09 Mervee3108 sürekli gidiyorsunuz sandım ozamn mesele yoktur bence sorun yaşadığım için sizinde canınız sıkılmasın dedim sonuçta