Betl55 29+4 haftalık hamileyim 3 gündür diş ağrım var ne yaptıysam geçmedi . Diş aciline de gittim majezik ağız spreyi geçti ama internette hamileler kullanmamalı yazıyor ne yapmalıyım ne kullanmalıyım sizce çok ağrıyor 😭😭
000_gulay Betl55 ay bende 18+3 üm dayanamamıştı artık sıcak soğuk kompleksler yaptım ama fayda etmemişti hamileliğe için uygun olan ağrı kesiciler var ondan yazdırdım ve şükür ki geçti
000_gulay Betl55 internete kalsa herşey tuhaf bence siz doktoru dinleyin onlar tehlikeli olsa vermez zaten ki bazı ilaçları yine hamilelerde kullanabiliyor dayanılmaz diş ağrısı bence çekmeye hiç gerek yok
irem0596 Betl55 2 hafta önce aynı şeyi yaşadım öldüm öldüm dirildim ağrıdan 3 gün. Doktorum bi tane antibiyotik önerdi 2 defa içtim onu e zaten ağrım var diye parol kullanıyordum. Sürekli dişlerimi fırçaladım ve tuzlu su gargara yaptım. Öylelikle geçti
Havva_6165 Betl55 sıcak süt iç bol bol sirkeli gargara yap ağrıyan dişine bulgur bırak baya kalsın üstün de
irem0596 Betl55 kendi kadın doğum doktorum önerdi. Birde karanfil yağı da pamukla koydum arkadaşlar da yazmış şimdi gördüm. Doktoruma da sordum kullanabilirsin demişti belki o da geçirmiş olabilir. Herşeyi denedim neredeyse ağrı yüzünden 😂