Evrim-96 mimarilla merhaba benim de dün kahverengi sümüksü bir lekelenmem oldu afedersiniz peçeteye silince geliyor bir tuvalete girdiğimde var diğerinde yok gibi oluyor az geçiyor doktoruma yazdım hastaneye gittik hemen bebek ve kese göründü kalp atışı da var çok şükür biraz yavaş dedi sadece çarşamba günü gel bakalım dinlen dedi bana da kalçadan iğne vuruldu ilaç vermedi bu arada reglime göre 8 hafta döllenmeye göre 6+2 haftalığım inşallah hayırlı haberler alırız çok geçmiş olsun 💐
Gmzalg Evrim-96 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 Bol bol dinlenin ve Protestanı düzenli kullanın , kalp atışlarını da duyarsınız inşallah bende 7. Haftada duymuştum haftalar ilerledikçe kalp atışları daha da canlı olmaya başlıyor merak etmeyin ❤️
Evrim-96 Gmzalg ay teşekkür ederim inşallah bebeğim benimledir yarın gideceğiz ama gün geçmiyor sanki hayırlı haberle döneriz inşallah 🙏🏻
Gmzalg Evrim-96 Olumlu düşünün her zaman içiniz ferah olsun , iğne de çok faydalı oluyor belki sürece göre fitil desteği de ekler 🙏🏻
Evrim-96 Gmzalg evet ben de öyle düşünüyorum sağlıklı ise bebeğim benimle annesini korkuttu sadece biraz diyorum daha küçük diye moral vermeye çalışıyorum hayırlı haber alırsam yârın rahatlayacağım 🙏🏻
Gmzalg Evrim-96 Ben 5. Haftadan beri çekiyorum bu durumu öyle kanamalar yaşadım ki en son kanamam 28 saat sürdü 1 saatte 5 ped değiştirdiğimi biliyorum ama artık 10 haftalık olduk çok şükür bugünlere kadar gelebildi ilk zamanlar çok kafama taktım ama sonra doktorum eğer bu bebek doğacaksa her şekilde doğacak fakat sağlıksız bir bebek ise biz ne yaparsak yapalım tutamayız dedi sadece elimden geleni yapıyorum gerisini allaha bırakıyorum hala tehlikem var ama yapabilecek bir şeyim yok. Bizde atlatıcaz İnşallahh herkes gibi 🙏🏻
Evrim-96 Gmzalg benim de az önce kahverengi yerine silince gelen kırmızılık gördüm korkuyorum ama hayırlısı allahtan diyorum bebeğim benimledir diye düşünüyorum veren de Allah her şey de bi hayır var 😔
Evrim-96 Gmzalg haklısınız doktorumda öyle dedi bazen hiç bir sebebi yokken de oluyor diye sağlıklıysa tutunur dedi maşallah size de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Gmzalg Evrim-96 çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla alırsınız 🙏🏻 yarın doktorunuza gözüktüğünüzde buradan bizede bilgi verin lütfen hayırlı haberleriniz için dua edeceğim 🙏🏻
Ozgee65 Kızlar merhaba benim sağlık ölçümümde demirim ilk 180 çıkmıştı ki bu en yüksek sınır, şuan ise 47 olmuş bunu kanamaya bağlıyorum ama çok korkuyorum tekrar kanama olursa ne olacak diye malum 180 den 47 e 😭 yaşayan varmı ?
Gmzalg Ozgee65 Merhaba benim de 48.5 olarak gözüküyor aynı şekilde bende kanamalara bağlamıştım çünkü neredeyse aralıksız 1 ay kanama yaşadım ama ne yapılabilir konusunda bir bilgim yok maalesef 🥹
Ozgee65 Gmzalg benim bi gün çok yoğun oldu sonra adet şeklinde ama 180 nerde 40 lar nerde çok korkuyorum tekrar kanama olursa ne olur diye 😭
Gmzalg Ozgee65 bende endişeleniyorum zaten bu kanamalardan dolayı kanama alanından dolayı psikolojim iyice gitmiş durumda tuvalete gidesim yok resmen ve her tahlil de her doktora gidişimde kalbim dışarı çıkacak gibi atıyor kötü şeyler duyacağım diye Allah yardımcımız olsun 🙏🏻 Benim 15 gündür kanamam yok çok şükür fakat 4 gündür sanki altıma kaçırıyormuşum gibi kahverengi akıntım geliyor ped ile geziyorum
Gmzalg Ozgee65 Bir de siz benden hafta olarak daha öncesiniz sanırım tarama testinizi ve detaylı ultrasonu yaptırdınız mı bebeğiniz sağlıklı mı, ben henüz 10 haftalığım aşırı endişeleniyorum bu kanamalar bebeğe zarar verdi mi bir sorun var mı diye içim içimi yiyor 🥹
Ozgee65 Gmzalg ikili tarama yaptırdım sadece o temiz çıktı ama bunlar da bi garanti değil maalesef 17 yim ben
Gmzalg Ozgee65 173 da en son bakıldığında o zaman kanamam yoktu kanamadan sonra geçen hafta bakıldı 48.5 du maalesef