kuzuannesi4234 Merhaba şuan 16 +3 haftadayim en son 9 eylülde doktora gittim. Sizce 18. Haftada tekrar doktora gidip detaylı ultrason için görüşmeli miyim? Konyada fakülte veya şehir hastanesini tavsiye eder misiniz
Moonchild1115 kuzuannesi4234 bende şehir hastanesinde önümüzdeki ay gireceğim ama beni doktorum kendi yönlendirdi birkaç promlemden dolayı fakat kendimiz doktordan detaylı için talepte bulunabiliyor muyuz o konuyla ilgili bir fikrim yok
kuzuannesi4234 Peki detaylı ultrasonda görüntü veriyorlar mı kav dk sürüyor ilgileniyorlar mi bilginiz var mi
kuzuannesi4234 Elfinn fakülte hakkında bilginiz var mı bende kararsızım acaba hiç şehire gitmeyip direkt Meram tip veya Selçuk tıpa mi gitsem diye düşündüm
Kubracal0906 kuzuannesi4234 Selçuk tıp ta Aybüke pekin detaylı ultrason konusunda ilgili bir doktor Gökçen örgül de öyle
kuzuannesi4234 Kubracal0906 direkt randevu alarak mı gittiniz yoksa perinotolojiden yoksa doktorunuz mu yönlendirdi bir de herhangi bir ücreti var midir detaylı araştırmaya başladım da fotoğraf vermeyen doktorlar da çok ama ben tek gideceğim dolayısıyla ekrani da göremeyeceğim
Kubracal0906 kuzuannesi4234 Aybike pekine takipliydim zaten öncesinde de o gün verdi ve o şekilde gittim. Bir yıl oldu ücretini hatırlamıyorum ama o dönem için ücret vermiştik.