Dilarao0 Gul_2358 yarın 2. Sezeryanımı olacağım sizce 2. Daha mı zor kimisi daha kolay kimisi daha zor diyor?
babygst Gul_2358 ben de 1 yıl aralı olcm nasipse ilki berbattı sezeryanda kusma kendinden geçme titreme sonrasına gaz çıkmama sorunu belimi doğrultamadım Korkutuyor bu yüzden ama el mahkum
Gul_2358 Yazmelegi_ ikisi arasında 3 bucuk yas var. Ben üniversite hastanesinde oldum. Prof belli bi ücret karsılıgında yaptı sezeryanımı. İlk doğumumda özelde olmuştu.
Gul_2358 Birminik1 üniversite hastanesinde oldum ama belli bi ücret karsılıgında prof yaptı yoksa ameliyatı asistanlar yapıyo
Gul_2358 Dilarao0 benim ikincisi daha zor geçti. İkiside spinaldi. İkinci sezeryanmda mide bulantım öğürmem cok fazlaydı sezeryan sırasında.
Gul_2358 babygst bendede ikincisi cok kusmalı ve öğürmeli oldu. Birincide gaz sorunum oldu. İkincide olmadı. Bence gaz sorunu dikişi dikenle alakalı ilkinde doktor dikmedi beni ama ikincide prof kendi dikti.
Gul_2358 Yazmelegi_ hamilelik başlı başına zor zaten ama bence ikinciyi düşünüyosanız yapın ben keske biraz erken yapsaydım .
MerveA7 Gul_2358 brn kesi yerini merak ediyorum aynı yeremi kesi atıyorlar yoksa alt üst ne kadar yani yarından sonra sezeryanım var 2. Olacak korkuyorum bu yüzden ilki kötü geçmişti yine aynı şeyleri yaşayacağımdan 🥲