İlk doktorum serap simavlıydı, şuan ikinci hamileliğim yine serap hanıma gidiyorum. Bir senedir hamile kalmıyodum kontrol amaçlı serap hanıma gittim bir hafta kullanmam için ilaç yazmıştı ve direkt hamile kaldım. İlk hamileliğimi hatırlamıyorum ama 9. Haftaya kadar alttan muayene ile bakıyormuş birer hafta arayla gitmiştim asistanına özellikle sordum böyle söyledi. Herkesin doktordan beklentisi farklı olabilir tabi ama bence çok kibar sakin bi doktor. Kendimi yanında iyi hissediyorum. Dün kontrolüm vardı kalp atışını duyduk tahlillerimi inceledik herseyi açıklıyor, en son sormak istediğim bişey olup olmadığını sordu tekrar. Başından atar gibi yaptığını düşünmüyorum. Bir de doktor zaten tüp bebek tedavisi yapıyor özellikle alanı bu eğer gebeliğiniz normalse evet çok yoğun olduğu için bekleme durumunuz olabiliyor ben bu yüzden gün ortasına değil de gün sonuna doğru randevularımı alıyorum. Dezavantaj olarak sadece sunu söyleyebilirim doktorun artık sigorta ile anlaşması yok yani özel sağlık sigortanız varsa fatura kestirip her defasında sigortanıza göndermeniz gerekiyor. Doğum ücretini de cepten vermek zorundayız henüz fiyatını öğrenmedim ama çok fahiş bi fiyatsa doktor değişikliğine gidebilirim.
Cemal bey için de kan vermek için tesadüf hastanede kendisi vardı. Bana gereksiz samimi geldi ben ısınamadım. Bundan sonra beraberiz yorumlarıma bakın çok iyi falan dedi. Doktorun kendini övmesi garip geldi hastası yokmuş gibi.