Nefise2000 Merhaba arkadaşlar 27+6 yız bu gün doktor şaşırdı 25 haftalık gözüküyor diye ultrasonda baya inceledi sistemdede 27+6 kayıtlı 2 hafta sonra birdaha gel dedi benim gibi olan varmı 🥺 ne olduğunu anlayamadım bebişim 830 gram
Sedagoktugg54 Nefise2000 Kilosu düşük galiba canım benim 28 haftada 1.300 dü ama 2 hafta geri olması normal kabul ediliyor
Neferut Nefise2000 kilosu biraz düşük canım bebeğe kilo aldıracak besinler tüket. 2 hafta önde olmasını veya geride olmasını önemli görmüyorlar yakalar mutlaka
Mom_123 Nefise2000 benim bebeğimin baş ölçüleri 2 hafta geriden geliyor doktorum beni cok korkuttu çapaya yönlendirdi perşembe günü Perinatoloji randevumuz var ne olucak bilmiyorum kromozom testi yapılacak sanırım çok tedirginim bende 😓
Cihangir09 Nefise2000 aslında 2 hafta biraz zaman kaybı olabilir bu geriliğin nedeni arastirilmali bebeğe giden kan akışında problem olabilir siz bir perinatolog görüşü alın mutlaka 3 hafta azımsanacak bir gerilik değil çünkü
Nefise2000 Sedagoktugg54 evet banada düşük geldi teşekkür ederim yorumunuz için 😊 2 hafta sonra gel dedi inşallah düzeliriz
Nefise2000 Neferut evet 2 hafta sonra gel dedi dediğiniz gibi kilo aldırcak besinlerden yiyeceğim bol bol
Aslaninannesi_ Canım avokado kaymak bal balık muz kaşar yeşillik sebze et günde iki yumurta ye bol bol tüket hamur işinden uzak dur düzelir merak etme
ShutUp Nefise2000 benim bebeğim 17 haftalık aynı şekilde 2 hafta gerilik var 180 gram her ihtimale karşı detaylıyı yönlendirdi onu bekliyorum bakalım