Xxxxci 30+6 haftalığım az önce lavabodan çıkınca afedersiniz peçetede kahverengi leke ve açık yeşil renkte akıntı gördüm kokusuz. Korkulacak bişey mi lütfen bilen biri yazabilir mi
Mery6619 Xxxxci mutlaka hastaneye gidin yeşil akıntı enfeksiyon tedavi edilmezse erken doğuma sebep olur. Kahverengide düsük riski olabilir
Xxxxci BADE38 Nesli17 Mery6619 Eşime haber verdim gideceğiz anca 2 saat içinde gelecek o zamana kadar bişey olmaz inşallah çok korktum ve panik oldum hiç bişey hissetmiyorum bebeğimde hareket ediyor ama korkudan elim ayağım çekildi
Ebruxxxx Bende şuan 29 haftaligim normalde beyaz gelen sıvı şuan peçeteye silince hem beyaz hem tane tane kahverengimsi geliyor anlamadım budami korkulacak bisey acaba
BADE38 Xxxxci Strese girme panik yapma daha yeni olmuş gidince zaten muayene eder doktor hemen canım stres bebeği etkiler sakın kal
Xxxxci Mery6619 asla ihmal etmem çok korkarım böyle şeylerden şuan oturdum ağlıyorum. 2 gündür çok fazla yüklendim kendime temizlik yaptım sanırım ondan etkilendim bilmiyorum hastaneye gidene kadar geçmeyecek içimdeki endişe
--sy hamilelikte yeşil akıntı çok karşılaşılan bir durum telaşlanacak bir şey yok ilaçlarla hallolur enfeksiyon kapmışsınızdıe muhtemelen
--sy Xxxxci panikleme içini ferah tut biz 32 haftalık olduk en başından beri ara ara yeşil akıntı geliyor bir ara yoğun geliyordu doktorum antibiyotik falan verdi baya azaldı bir iki günde bir geliyor yine ama bir sıkıntımız yok çok şükür