Melissssa 33 hafta olup da adet sancısı yaşayan var mı kızların? Bugün doktora gidiyorum ona da soracam ama yaşayanlar var mı diye merak ettimmm
Ozge1008 Melissssa arada oluyo bana da canım normaldir diye düşünüyorum doktora sormak hiç aklıma gelmedi. Sorunca cevabı buraya da yazar mısın😊
virginmom Melissssa oluyor,hem de nasıl😣😣 biz 35. Haftadayız,doktoruma sordum çok normal olduğunu ve önümüzdeki bir ay daha devam edebileceğini söyledi...
Nursen21 Melissssa sor canım bizdede haber ver benimde öyle Sanki Bebek aşağı inmiş baskıda yapmaya başladı Erken doğurmaktan korkmaya başladım
Mells Melissssa offf benim de şuan devam ediyo kasık ağrım uzandım bekliyorum geçmesini sanki reglimin ilk günü :( 37 ye girdim buarada.. normalmiş artık baskı yaptığı için ağrır dedi doktorda
Melissssa Ozge1008 benim sanırım erken doğum riski var o yüzden bu kadar ağrım oluyormuş öyle söyledi doktor 😣
Melissssa virginmom normal olmasına sevindim ama bir ay daha devam etmesi çok kötüü 😫 ben zaten neler çekiyordum adet yüzünden şimdi hem malilelik derdi hem adet sancısı çok kötüyüm valla 😢
Melissssa Ozge1008 bilmiyorum ki eşi aşağıdaydı Bi ara bir de ameliyat oldum işte bebek çok aşağıda şu an doktor öyle dedi
Nursen21 Melissssa hadi benimde aşağıya baskı yapıyor sanki adet olacağım gibi geliyor İnşallah erken Doğum olmaz
Melissssa Mells keşke 37 hafta olsa o zaman normal derdim ama 33 haftada bu normal değilmiş maalesef 😔😔
Kumru82 Benımde 5+3 sancım oluyor dün doktora sordum cok normal her zaman olabilir dedi sanki birazdan adet olacak gibi
Melissssa Nursen21 Allah korusun benim Bi sürü sıkıntım oldu hamilelik boyunca herkesin farklıdır inşallah sizin Bi sıkıntınız yoktur korkmayın