Nnesli Dün doktora gittiğimde 4+3 dü. 10 gün sonra tekrardan gel dedi . O zaman bebek ve kalp atışını duyabılır mıyım bir de kese boş ise kanama yada lekelenme olur mu?
Sinemce1 Nnesli ben de 4+3 de keseyi gördüm 3 hafta sonra gel dedi hala bekliyorum böyle olumsuz şeyler düşünüp kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin mutlaka duyarsınız inşallah 💓
Nnesli Ezgiserce Ezgiserce bende 5+3 oluyorum galiba tam anlamıyorum ama kese gelısmemesınden korkuyorum daha önce böyle bir sağlıksız gebelık yaşamıştım o zaman kanamam da vardı suan çok şükür yok ama korkusu var
Ezgiserce Nnesli kendini strese sokma kötü düşünme güzel şeyler düşün benim de ilk gebeliğim sağlıksız gebelikti kalbi durdu kürtaj olmuştum şuan 2. Gebeliğim herşey gayet yolunda çok şükür
Nnesli Ezgiserce ben 2 tüp bebek 3 aşılama yaptırmıştım tutmadı bı doğal gebelik oldu o da 8 haftalık düşük oldu kese bozuldu bebek düştü kanamam vardı sımdı gene aynı seylerı yasamaktan korkuyorum
Sinemce1 Ezgiserce kendini strese sokma deyip benim DE ilk gebeliğim sağlıksızdı demeniz peki? Biraz garip olmuş
Ezgiserce Nnesli tabii ki korkmakta haklısın ama bu şekilde de kötüyü çağırırsın iyi düşün bende korkuyordum ilk öğrendiğimde ama hep güzel şeyler düşündüm sağlıklı olacağınız güzelce kucağıma alacağımı sende böyle yap
Ezgiserce Nnesli umarım 10 gün sonra gittiğinde bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenirsin herşey gönlünce olsun
Ezgiserce Sinemce1 farkındaysanız arkadaş sağlıksız gebelik geçirdiğini söyledikten sonra bende bunu dile getirdim kendisi böyle bişey söylemese bende bunu tabii ki burda arkadaşı korkutmamak için söylemezdim