tamamdanolmuss babygst biz bayağı kalabalık ve iç iiçe bir aileyiz eşimin tarafı da öyle. Ama yine de çok yapmayacağım 50 tane yeterli herkese de vermeyeceğim
tamamdanolmuss Deletedmom_116 aynen ben anahtarlık yaptırıyorum o yüzden. İsmi olmayacak koyduğumuz paketin kağıdında olacak sadece. Ben de vermeyeceklerimi elemeye başladım şimdiden 😂
Deletedmom_116 tamamdanolmuss Yabancıya vermeye gerek yok 😂çikolata yaptirisaniz veririsniz o kadarcik
Caglab tamamdanolmuss yani çevrenizi bir düşünün az çok bir sayı çıkarırsınız. Ben de Ebruliboutique’den tohumlu kâğıt yaptırdım.40 adet kargo dahil 850 tl gibi bir fiyattı sanırım. Çok tatlılar ve çok profesyonel çalışıyorlar.
tamamdanolmuss Caglab evet işte bayağı kalabalığız herkese vereceksem 200 tane yapsam bile yetmez. O yüzden seçeceğim. Tohumlarla uğraşacaklarını zannetmiyorum bizim burda 🥹 anahtarlık yaptırıyorum
Gzm34 tamamdanolmuss ben 50 tane cam şişede kolonya yaptırdım, birde 75 adetli çikolata kutusu. Benim gelenim gidenim pek olmaz çok yakınlarıma ve arkadaşlarıma vereceğim için bize göre yeterli.
Cudana tamamdanolmuss Darüşşafaka’dan 50 magnet yaptırdım, 50 tane de sukulent hazırladık minik renkli saksılarda
tamamdanolmuss nazel123 aynen de işte kalabalık olunca emin olamadım 😂 50 tane yaptırcam çikolata ve tatlı da var yeterli 😂😂