Melike_00 Nerminumay bende yürüyüş, activating labor, hurma, ilişki, squat adaçayı yapıyorum bir haftadır işte. Hala açıklık yok bende.
Nerminumay Melike_00 Bu gidişle suni sancı yolları gözüküyor ama ben kendi sancım gelsin istiyordum 🥲😅
iremd-1798 Melike_00 uzakta bir tanıdığınız varsa o da yapabilir. Ya da bir gariplik vs hissettiğinizde de hemen yapabilirsiniz. Ya da 40 haftalık olmuşsunuz zaten deneyebilirsiniz. Burada biri ben yaptım açılmam oldu doğuma giderken başka koydum dedi. Aslında bir tane koyması yeterliydi. İsterseniz zamanınız gelmiş koyabilirsiniz şimdiden son dakika uğraşmamak için ❤️ sağlıkla gelsin evladınız
Melike_00 iremd-1798 bilemiyorum yarın alıcam bakalım kendi sancım gelirse zaten hemen evde koyarım pazartesi suni baslatilirsa da yanımda hastaneye goturebilirim alırlar ise
iremd-1798 Melike_00 Pazartesi riske atmamak için birde almazlar evde yapın öyle gidin. Doğum sonrası da eşiniz sudan alırsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Su gibi doğumlarınız olsun ❤️
Melike_00 Sevgikelebegi777 yani benim bildiğim böyle kuru ince dallı avuç kadar bir şey suya koyduğun zaman o dallar genişliyor ayrılıyor açılıyor. Sancı başlayınca suya koyduğunda o açıldıkça rahmin de açılıyor.
Melike_00 Nerminumay 😅 amannn herkes doğuruyor bacım biz mi yapamiycaz ya eskiden insanlar tarlada bağda bahçede doguruyordu. Bu bizim dnamiza kodlanmış yaparız elbette 🙊
Selma2412- Melike_00 şifa olsun inşaAllah bende hiç yaramamıştı olmadı yani açılma olmasına rağmen ot açılmasına rağmen.
Melike_00 Selma2412- Ben inanarak koymayı düşünüyorum psikolojik etkisi vardır illaki tabii herkeste işe yarayacak değil belli olmaz