turkan403 Nisa51 sağlıkla gelsin genelde 16.17 haftadan snra netlesiyo benm ikinci kizmda yanilmıştı doktorum cnku
turkan403 Nisa51 eved tam hatırlamıyorum ama baya zaman snra dedi kiz yanılmışiz %80 erkek demişti başlarda cnku
turkan403 Nurak net resim vermemiş ki kac haftalıksinz tahminde bulundu mu doktorunuz bna kız gibi geldi sanki
Nisa51 turkan403 hayırlısı neyse o olsun sağlıklı hayırlı evlat siz ne zaman gideceksiniz tekrar kontrole belli oldumu sizinki
Nurak turkan403 doktorun biri kız biri erkek dedi en son gittiğimde bacakları kapalı detaylıyi bekle dedi 19 da gittim en son şuan 21 haftaligiz canım
turkan403 Nisa51 yok canm şuan üç gebelik olucak 15haftaligz 16da gidicem haftaya doktora artk soyler bence cinsyeti 🥴🤣 en son kiza benziyo ama net degl daha demistj heralde buda kiz
Nurak turkan403 ilk erkek sonra kız dediler o zaman kızım olcak sağlıklı olsun da inşallah 🙌 zaten hareketlerini de hala tam hissedemiyorum 21. Haftadayiz nazlı bir kız galiba bebişim
turkan403 Nurak amin kaçıncı gebelik bende ikici kizimda hisetmiyodum hic hareketlerini pek nadir oluyodu