defnevedoruk _ozlmm ay ne güzel☺️ bizim artık 2 yas olması imkansız ama 2 yas 4 ay olabilir😂 benimde annemin 22si kızımın 23 doğum günleri☺️💃
defnevedoruk hatice_aygun2 bende doğum değil de doğum sonrası ilk 6 ay kolik gazlı kaka yapamayan bebek travması var😂
hatice_aygun2 defnevedoruk Ahhhhh ona diyecek bişey yok geçmiyor bitmiyor aşırı zor 🤣🤦bazen diyorum şimdiki çocuklar bozuk diye 🤣
Bergamot defnevedoruk çok sabırsızlanır diye söylemedik hala. Akşam yatmadan dua ediyor Allah’ım nolur annemin karnına kardeş gönder diye 😂😂
Yazmelegi_ defnevedoruk aa sizi hatırladım siz doğum yaptıktan 4 ay sonra bende doğum yaptım kızım 14 aylık olmak üzere, çocuk mu düşünüyorsunuz
babygst defnevedoruk 2023 Aralık nasipse bu 2024 Aralık olacak belim kırılıyor resmen ama şükür biz çok bekledik ilki tüptü bu hemen oldu:)
Yazmelegi_ defnevedoruk evet Bayadır böyle benimde kızımın adı Defne, bende cesaret edebilirsem düşünüyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun
defnevedoruk Yazmelegi_ bende de hic yoktu son 1 aydır bir kardeşi olsa fena olmaz düşüncesine girdim nasip bakalım🥰 ne güzel kızımın adaşı💃💖
Yazmelegi_ defnevedoruk 🌸🌸 bende de yoktu da etrafımda böyle yas aralığı yakın olup kardeş olanları görünce hevesleniyorum ama bi yandan da zor olur mu korkusu var
Deletedmom_116 Yazmelegi_ al all yap gitsin ilk zamanlar bulantı zorliyor ama alışınca Oda zorlamıyor 🥲😂😂Oğlum arkadaş istiyo hemencene olsun oynasınlar dmdmdk Bende taze bebek istiyorum 🥹Beni ufacık ata zorla bidnirdi agalta ağlaya arkamdan ittirdi 😂😂😂