Maviss718 prensannesii_ canım bu ultrason resminde dik duruyor ama ultrasonda bu pozisyonda çektiyse bilemem yani doktorun ne dediyse o tabiki o zaman kızamı benzetti
prensannesii_ Maviss718 ama tam burda nub görüntüsü yok mu net belli yani bn fok anlamam ama pozisyonu guzel duruyor bu resimdeki gibiyken nub duz dedi hatta eşim yok hocam duz degil dedi ama doktor ısrar duz dedi ne alama anlamadim :)
Maviss718 prensannesii_ canım işte dik duruyor belli net de doktorun niye öyle dedi anlam veremedim teoriye göre erkek görünüyor öğrenince dönüş yaparsın 😊
prensannesii_ Maviss718 tamam canım nipt twsti yaptrdim belli olur bi kac güne herkez erkek diyor hatta çok net nub resmi çekmiş nasil anlamiuor demişler benim.gbi millette şaşkın:))
Maviss718 prensannesii_ evet canım nub %90 doğruluk payı var bazen nubu dik olup kızda olan olabiliyor istisna ama genelde tutuyor bakalım hayırlısı neyse o olsun senin için 🥰
SeymaUyar Tekrar bugün gittim ama doktorum bir şey söylemedi yeni ultrason resmî ile tahmin yapabilen var mı 🤍