Leyla988 Kızlar ben devletde detaylıya gün aldım eşinle gel dediler içeri alıcaklarmı acaba sorumayı unutdum orda😭🤷🏻♀️
myangelson Leyla988 bazı yerlerde alıyorlar ben mesela devlete gidiyorum hem ilçe devlet hem üniversite hastanesi eşimi de alıyorlar hep içeri. Detayliyi da zaten üniversitede yapılacak yine alırlar diye düşünüyorum
Melekozlu Leyla988 Alıyorlar bende almışlardı. Kocaeli Şehir Hastanesinde yaptırmıştım eşim içeri girdiler ama ben pek ayrıntılıdan memnun kalmamıştım çocuğu doğru düzgün görmedim bilgide vermedi her şeyine baktılar bebeğin sonra çıktım.
Alone Leyla988 etlik şehir hastanesinde girdim. İçeri almayı bırak koridordan bile kovmuşlardı eşleri 😂 kadın doğum olduğu için erkek yasak diye gönderdi herkesi. Ama her hastane farklı
Meltnc15 Melekozlu aa bende orda yaptırdım ama kimsenin eşi girmiyordu bende sormadım bile eşim girmedi
Bubu_ Leyla988 benim eşimi muayeneye falan almıyorlar detaylıya alırlar umarım bilgi vermediler bana 🥲
Asllaydn Leyla988 detaylı dediğiniz 22. Haftadaki organ taraması mı oluyor. Ve perinatolojiye mi aldınız randevuyu
C34 Leyla988 istanbuldan mi aldınız acaba ben bir türlü alamadım istanbuldan alan varsa yardımcı olabilir mi dr ismiyle beraber soylese