Beyazmelekkk Civcivlerinannesi merhaba bana da bakar mısınız lütfen rica etsem 🥰 🙏 12+5 haftalık 2. Gebelik
Beyazmelekkk Civcivlerinannesi hissiyat olarak mı söylüyorsun canım yoksa nubtan mı erkek dedin ? Birkaç kişi erkek diye tahmin etti sende dahil..geri kalan hep kız yazmıştı. Bir kızım var merak ediyorum bakalım hayırlısı saglikli olsunda inşallah
Civcivlerinannesi Beyazmelekkk bebeğin hangi tarafta durduğu boyun yapısı keseyle arasındaki açı derecesi kese şekli eğer görsel çok netse kemik sayısı ve yapısı kendi gebeliklerimden de tecrübem de var. Yani genel olarak görsel netse hep tahminim çıkıyor.
serifee- Jdjdjdksksk rica etsem bana da bakabilir misiniz  [https://mutluresim.com/images/2024/09/21/zv2cTs.jpeg] @Jdjdjdksksk
Beyazmelekkk Civcivlerinannesi teşekkür ederim Çarşamba randevu var o zaman öğrenebilirim ogrenirsem yazicam size
Nisa51 Civcivlerinannesi çok teşekkür ederim yorumunuz icin insallh sağlıklı olsun Ebrar abla da baktırdım erkek dedi ama gecen hafta doktir kiz gibu çok hareketli tam göremedim dedi haftaya gel dedi 🥰
Civcivlerinannesi Nisa51 erken haftalarda yanıltıcı oluyor en net sonucu detaylı ultrason da görürsünüz.
Fidan_Aylin22 Jdjdjdksksk Lutfen banada bakım kaç defa yazdım size görmediniz qalıba 16haftalık doktor tahmin etdi