dogakartal Tasya herkes erkek dedi banada kız diyen yok ya kızsa 😄😄 ama senide kendimide erkek hissediyorum 🌸
Tasya dogakartal evet canım senle benim bebeklerin duruşu bile aynı 😀 ben o kadar erkek olduğundan eminim ki hep erkek isimleri falan bakıyorum
yeni_anne2 dogakartal bende bugün gittim herkes erkek demisti doktor kız dedi 1 hafta sonu tekrar cagırdı 😆😆😊
dogakartal Tasya bugün ilk defa başıma geldi acıkıyor gibi oldum midem bulandı tansiyonum düştü o kadar kötü dakikalarda ki bugün iyi bir çarptı beni bebe ☺️
Tasya dogakartal aç mı bıraktın kendini ondan mı oldu acaba. Benim de bugün kasık batmalarım var hani böyle çok koşarsın da karın kaşlarına kramp girer alt karın da ve belimde öyle hissediyorum
dogakartal Tasya evet acıkmıştım baya. Ben şuan maşallah gayet rahat b gebelik geçiriyorum hamile olduğumu unutuyorum bazen 😁
Nurgrdp Jdjdjdksksk merhabalar bugün detaylıda öğrendim doğru tahmin ettiniz sizi tebrik ediyorum ❤️🐣
Safiyeeee Jdjdjdksksk https://mutluresim.com/image/Screenshot-2024-09-18-20-02-55-334-com.miui.gallery.zsVW9M
Safiyeeee Jdjdjdksksk nasıl anlıyorsun canm kafa yapısından mi bide yanılma payı varmı yüzde kaç erkek çünkü kızım var bende erkek gibi hisediyorum