Basak_gunes GozdeKB kız yarın konrtolüm var annemde gelecek yarın memleketten onları bekliyorsa ben de o vakit doğursam keşke🥹🥹
busra_basturk GozdeKB muz olduk biz 😅 21+5 yarından sonra hangi meyve oluruz bilmiyorum ne kadar çabuk geçiyor zaman ya daha dün 4+6 haftalıktık minnacık şimdi yolu yarıladık Allâhım olmayanlara ve isteyenlere de nasip eder inşaallah 🙏
YETM3009 22+1 greyfurt 💖 serkilajli ve ikiz kaybı olan bir anne olarak sağ salimmm heeemeeennb 30 lu haftalara gelmek istiyorum zaman hiç geçmiyor sanki kizlar 😣
1Ali Busraycdag haftamız ve günümüz aynıı🥹nasıl geçiyor ağrınız falan var mı? Sizde de erken doğacakmış hissi oluyor mu
Busraycdag 1Ali aşırı bel ağrısı oluyor bende erken gelecek hissiyatı yok sanki geç gelecekmiş gibi geliyor bana sağlıkla gelsinler inşallah
1Ali Dagdelen61 günümüz yakın 36+5olduk bizde, nasıl geçiyor son günler. Ağrılarım oluyor erken gelecekmiş gibi hissediyorum sizde de oluyor mu aynı his🌸
Dagdelen61 1Ali benim sırt ve sag göyüsümün altında çok agrı var bazen hiç kalkamıyorum yerimden bir an önce dogsun istiyorum 🫶🏻