GozdeKB hulyayurdakul3_ benim mide bulantım bu hamileliğimde pek olmadı ama 3. Ay sonra hafifliyor diyorlar
mervedmrcn hulyayurdakul3_ 21 haftalığım hala sabahları oluyor bende ilk aylardaki kadar olmasa da rahatsız ediyor mide yanmasıyla birleşince hele berbat yani ama bu kişiden kişiye değişiyor
zeynepramo hulyayurdakul3_ merhaba benim yedinci ya da sekizinci haftada başladı tam 14. haftada sona erdi
GozdeKB hulyayurdakul3_ inşallah ilk kızımda çok bulanıyordu hatta 9 ay devam etti ama çok şiddetli değildi tiksindiğim kokular yada yiyeceklerden dolayı oluyordu genelde
akkaya_1234 Bi uygulama ya göre avakado birine göre de mango 😇 su gibi geçsin zaman doğumda su gibi geçsin kolaylıkla güzellikle Allah’ın izniyle hepimize dua ediyorum
cavbella GozdeKB 7.hafta yabanmersini 🐣 bir an önce 20lere gelmek istiyorum ben de yoksa mide bulantılarıyla geçmiyor hiç günler
nurella0101 cavbella ayy dimi ya aynı ilerliyoruz bizde 6+5 olduk ışınlansak bi an önce 30 lu haftalara ne güzel olur☺️🫠
ozgmom cavbella 7. Haftadan beridir her sabah kusmalı günler geçiriyorum 13 haftalık olduk hala devam 🙃