Zeynepkizilgul Oges bende boğaz enfeksiyonu geçirdim kan tahlilinde benimde kanda enfeksiyon cıktı boğaz enjeksiyonundan dolayı antibiyotiğe başlamıştım zaten doktorum hiç bir sıkıntı yok dedi
Fbd Oges bende de çıkmıştı dişimden dolayı beyaz üre düşük o yüzden sorun olmaz gargara yap dedi sadece ikisi birlikte yüksek olursa sorun olurmuş
Leylanuray Canım kaç çıktı enfeksiyon bendede çıktı çiğ et çiğköfte yedinmi dedi bende imkânsız falan 3 aydır ağzıma almiyorum dedim o zaman hamile öncesi olan bisi bu dedi kan ver dedi o Dr dgstrdim bugün bi doktora daha gdicem bakalim
Oges Leylanuray 13 çıktı canım senin kaç çıktı bana da doktor Boğaz enfeksiyonun falan var mıydı dedi
Oges Zeynepkizilgul bana antibiyotik falan vermedi önemli değil dedi ama bebeğe bir şey olur mu olmaz mı aklıma takıldı Boğaz enfeksiyonu falan da geçirmedim neyden kaynaklandı bilmiyorum
Fbd Oges bana vermez dedi çünkü daha önce enfeksiyon İçin ilaç vermişti o zaman ikisi birlikteydi ama sonra ki İçin vermedi
Leylanuray Canım ikisinin ayni olmadığı için korkulacak bisi yok dedi fakat yarına randevu alirsam endokrine randevu alıp bide o bakacakmis canım bu arada cinsiyeti göstermedi yine kuzusum😊😊