MTgcM Aybukeshn aynen hayırlısıyla geçer Nisa’n sonu deyince çok var gibi geliyor ama hiç de Yok hemen geçer :) az kaldı
Cantanem44 Eymenata canım iş yerinde hep oturuyorum vc hariç kalkmıyorum agrıyı akşam yatağa yatınca anlıyorum
Tontisannecik Aybukeshn benim 72 gün kaldı Nisan 3 gibi görünüyor doğum ama belli olmaz bu işler. Alışveriş tamam. İyi ki önceden yapmışım 7 ay bitti benim dün gezmeye çıktık öyle yoruldum ki. Alışveriş son zamana kalsa hiç yapamam herhalde
meeese benim de 94 günüm kaldı gözüküyor :) alışveriş daha yapacağım yavaş yavaş ufak tefek şeyler alıyorum.
Yagmurerol Aybukeshn bende ikili rakamlara gectim 99 gozukuyor son😍💓 nisan sonu bekleniyor dogum🙈 4 ,5 kg falan aldım valla🤦🏽♀️🤦🏽♀️😀 birden anlamadigim sekilde hizlandi kilo alisim. Ayaklarim sisiyor agriyor bel agrimda oluyor bu ara 🙂
Aybukeshn Yagmurerol yine de çok almamışsınız ne güzel ☺️ Benim 12-13 kg civarı sanırım tiroidden dolayı🤦🏼♀️
Gultenefe Yagmurerol bnm de 99 canım Bn de 3 kilo aldım karnım çok belirgin degil acaba zayifmi dogck die korkuyorum
Roseyaman Benimde 85 günüm kaldı.sezeryan olursa daha erken olacak tabiki.ben toplam 9 kilo aldım.ama bir haftadır bacaklarım çok ağrıyor uyuyamıyorum artık.yatakta kaç yastıkla yattığımı bende bilmiyorum🙈
Aybukeshn Yagmurerol 2 tane doğum yapan arkadaşım var doğurup emzirmeye başladıktan sonra kilo aldılar 🙈 valla inşallah verebilirim
Yagmurerol Gultenefe doktora gittiginde normal diyorsa gelisimi hic korkma benim 1 ay oncesine kadar hic yoktu gobegim birden cikti hic anlamadim nasil oldu😀 onemli olan gelisimi doktora gittiginde duzgun olsun❤️ Benim 1 hafta ileride gozukuyor mesela
Gultenefe Yagmurerol 24.haftada gittim 650 gr normal dedi.ama teyzelerim annem pimpirikli😊 cinsiyeti ne seninkinin canım nisan 30 a gelio demi hesaplayınca
Eymenata Yagmurerol benimkide 1 hafta önde gidiyor dogumum tahmini 30 nisan gorunuyor Bursa dayim bende :)
Yagmurerol Gultenefe evet 30 nisan gozukuyor kizim olucak Allahin izniyle💓 , sen doktorundan baska kimseye aldiris etme🙂