Hatice_11 6+4 oldum bu gün Dr gittik kap atışı çok yavaş dedi haftaya tekrar çağırdı başına gelen oldu mu ya sağlıksız yada geç döllenme dedi çok üzgünüm
babyandmomy__ Hatice_11 bende aynı durumdayım şuan 5+4 de keseyi görmüştük Sonra 7+4 de tekrar gittim kalp atışını duyduk ama çok yavaştı ultrasona göre de 1 hafta küçüktü geç döllenme olmuş olabilir dedi sanırım öyle çünkü yumurtlamam adetin 20. Günüydü Perşembe günü tekrar gideceğim inşallah duyarım net bir şekilde
Ngsngetnsgng Hatice_11 8 haftalıkken gittim bnde de hiç duyumadi kanama alanı vardı 4 yerde bana da iki hafta sonra gel dedi bnde bekliyorum kanama alanı vs yoksa korkma belki geç döllenme olmuştur
Bihterrr Bir çok insan o haftada kalp atışı duyamıyor bende bebek bile görünmemişti şimdiden panik olmayın haftanız çok erken daha
Hatice_11 Ngsngetnsgng çok Şükür kanım alanım yok bebeği de gördüm kesenin içinde ama kalp atışı çok yavaştı o beni üzdü haftaya kalp atışı normal hızda atarsa sağlıklı dedi doktor çok geçmiş olsun bu arada canım
babyandmomy__ Hatice_11 evet cidden günler bitmek bilmiyor ama endişe edecek bir durum olduğunu sanmıyorum inşallah sağlıkla doğarlar haber veririm mutlaka
2209 Hatice_11 onu bende yaşıyorum kese var bebek göremedim dedi 7. Haftaydı. Geç döllenme ihtimalini dusunuyorumm doktor asla bir açıklama yapmadı hoşuma gitmedi bu durum dedi ben de düştüm haftaya dedi cumayı bekliyorum içim içimi yiyor kaç gündür
Hatice_11 2209 ben de bebek gözüktü kalp atışı da çok yavaştı haftaya 7 + 4 oluyorum tekrardan gideceğim kalp atışı normal olursa sağlıklı dedi
Hatice_11 sacmalamakizim ay inşallah öyle olur keşke 7. Haftada gitseydim belirsizlik çok kötü Dr olumsuz konuştu canım sıkıldı
sacmalamakizim Hatice_11 Ben 2. bebeğimde devlete gitmiştim 7 haftalıktı, çok az duyuluyordu sesi doktor bir sorun görmedi. 😊
Seyma0323 Hatice_11 Ozaman sen genede cok dikkatli ol fazla hareket etme dinlen, haftaya insallah gum gum atar kalp🥰 Sağol canim.. şimdi oğlum var iki yasina girmesine az kaldi
Hatice_11 sacmalamakizim benim doktorum neden böyle söyledi ya içime düştüm sabahtan beri çok teşekkür ederim içim rahatladı 🙏🏼😌🌸 umarım bende duyarım 7. Haftada