nur-can621 2 buçuk aylık kızım var sütüm az olduğu için mama da veriyorum 2 gündür meme istemiyor zorla veriyorum midesini bulandırıyor ne yapıcam bilmiyorum üzülüyorum anne sütü gelişimi için önemli
Gamzeli_03 nur-can621 canım açken ver memeyi sütünü ağzına yüzüne sık malesef biberon akışı hızlı olunca folik asit bebekleri uyanık doğuyor memeyi almıyor sabret sakın vazgeçme canım bir Damla sütun ona nasıl faydası var
Meryykb01 nur-can621 farklı yöntemlerle emzirmeyi öneririm kesinlikte kucakta emmekten sıkılıyorlar yattığı yerde üzerine koyun gibi eğilip memeyi verirseniz biberon gibi geliyor ve akışı da daha hızlı oluyor biliyorum anne için çok yorucu bir pozisyon ama bebek seviyor bir kaç gün sonra alışınca yatarak emzirmeye geçebilirsiniz
Eliffklsn Sutunuzun tadına baktınız mı bol bol sıcak uygulayın göğsünüze ve masaj yapın kendiniz elle sağım yapın sarımsak bulgur pilavı ve su inanılmaz arttırıyor sütü tavsiye ederim
Alisss Zorda kalırsaniz memenize ince serum hortumu bağlayarak mamayi verirseniz bence çözersiniz eds yontemi deniyor. Internette var. Ben o şekilde almıştım oğlumu 26 aylik zor ayırdım sonra :) inşallah siz de halledebilirsiniz
nur-can621 Meryykb01 deniycem mutlaka az önce yıkadım meme verdim almadı ağlaya ağlaya uyudu mama vermedim aç kalınca emer diye
Meryykb01 nur-can621 ben de 8 saat aç bırakmıştım ama inat etti memeyi tutmadı sonra mutlu olduğu anlarda denemeye başladım