2mucize Tulinucar kaç kiloydu gittiginizde bebeğiniz benimde iki hafta geride dedi 37 de alırız dedi böyle olursa bende korkuyorum acaba kuveze girer mi nasıl olur
Tulinucar 2mucize canım seni korkutmak istemem ama ben 33 haftada doğum yaptım bebegim 2.100 gram doğdu. Bir hafta geçti şuan küvözde.
Deebg Morsalkim ben su geliş şüphesiyle hastanede yattım bir kaç gün kendimi yormuştum ondan kaynaklı olabilir dedi doktor 3 gün yattım taburcu oldum şükür
Tulinucar Tulinucar bu arada bebegimde haftasıyla her şeyi uyumlu çıktı. Artık ultrason cihazından mı diyeyim doktordan da diyeyim ne diyeyim bilemiyorum. Kendime stres yaptığımla kaldım. Bir kaç doktora daha görün bence aklında kalmasın
2mucize Tulinucar bizde karın çevresi geride bide perinatolojiye gittim oda doğruladı da işte küvez meselesinden korkuyorum inşallah girmez diyorum çünkü bizim bulunduğumuz yere iki saat uzak mesafeye koyacaklarmis
Zeynep_Kaya80 Busra_arasss Allahım bebegini sana bağışlasın inşallah moreloni yüksek tut Allah yardım eder inşallah