VeraVeraVera ikimizinde duası birbirimize olsun, rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın. Doktorum bana, günde 1 bardak deveci armudun suyunu sıkıp içmemi söyledi. Bebeğin suyunun oluşmasını sağlıyormuş. Bu dönemde de deveci armut biz bulamadık, normal armut sıkıp içiyorum. Sende mutlaka dene, günlük taze olarak sıkıp içirsinler sana. Asla ve asla ayağa kalma. Ben dün ayağa kalktım ve anında suyum geldi. Tuvaletimi bile yatakta hallediyorum mecburen, insan çok utanıyor ama evladım için değer inanıyorum buna. Pazartesi Salı ciğer geliştirici iğne yaptılar bana. Hergün bir sürü serum takılıyor. Antibiyotik çok yoğun veriyorlar. Günde 2 kere magnezyum, sodyum klorür, 6 tane antibiyotik serum, bir tane kalçadan antibiyotik iğne. Çok şükür enfeksiyon yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor dedi doktorum. Sabırla, duayla bekliyorum. Çok yıprandım ama isyan etmiyorum asla. Durumundan banada haberdar et, dualarımdasın. Rabbim ayıpsız kusursuz şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin, evladını sana bağışlasın inşallah