Linadfne Meraba kızlar doktorum detaylı ultrason için özel bı kliniğe gönderdi Gaziantep’te siz nereye gittiniz acaba fiyati biraz yüksek geldi bize
artikboyle 4000 lira dedi bana özel bi klinilte şehir hastanesine bakacağım yazık günah çok pahalı ya
Dlrdilara artikboyle şehir hastanesinden 2 hafta önce alan açtırdım perinatolojiye hala bekliyorum 😐 haftam geçecek şu an 21deyim hala randevu açılmadı açılınca da iki haftaya falan veriyormuş zaten
artikboyle Dlrdilara offf ya ben daha 18. Haftadayım ama daha yeşil alan açtırmadım. İnşallah bulabilirsiniz 😢
Revsandeniz Dlrdilara üniversite hastanesinde de detaylı ultrason var tabi yine prof olduğu için ücretli ama özel kliniklere göre daha uygun oluyor
Dlrdilara artikboyle şehir hastanesini düşünüyorsanız bir an önce açtırın bence çünkü gerçekten zor ilk etapta muayene için randevu bulmak bile zor
Dlrdilara Linadfne sistemden şehir hastanesinde kadın doğuma randevu alacaksınız gidip muayene olacaksınız o size yeşil alan açacak sonra da perinatoloji için randevu bekleyeceksiniz