beybim0 Akşamdan içilen herhangi bi alkol, akşamdan yenen sabah uyanınca kokan çiğ soğanla benzer mi ? Benim bilgim yok soruyorum o yüzden tarifler yanlış olmadı anlaşır umarım
Minnosaannee beybim0 bilgim yok üstte çıksın. Eşinin içtiğinden mi şüpheleniyorsun . ( aklıma direk bu geldi istemsiz )
Cansu-2600 beybim0 Yok benzemez çiğ soğan kokusuyla anca sarımsaklı Soğanlı bir meze yemesi lazım ki sadece o mezenin o kokusunu alabilirsiniz alkol kokusu direkt alkol kokar yani böyle nasıl tarif edeyim o kokuyor ağır bir koku olur ya. Akşamdan içtiyse zaten sabaha kokusu da kalmaz genelde 4-5 saat içerisinde gidiyor ağizdan kokusu
Sedadvc beybim0 sabaha koku kalmaz alkolde. Akşam da kokudan hangi alkolü içtiğini anlamak için sizin de en az bir kez içmiş olmanız gerekir. Şu an koku nasıl tarif edilir bilemedim. 😅 Ama soğan kokusuna benzemez hiçbiri. Ben eşimin kokusundan promilini çıkarıyorum artık ama kendim de içtiğim için tanıdık geliyor. 😂
myangelson beybim0 hayır alakası yok alkol kokusunu imkanı yok anlamamanin. Soğan vs alakası yok yani
Eliffyamann beybim0 herkes anlaşılmaz demiş ama ickiyle ic ice büyümüş yaşamış biri olarak NET koku kalıyor, hele rakı içtiyse vah vah
tamamdanolmuss beybim0 sabaha kadar alkol kokusu net olarak kalmaz hafif ağız kokusuyla daha değişik bir koku oluyor. Soğanlı meze ya da sarımsaklı meze yediyse onların kokusu daha baskın olur. Uyumaya ilk geçtiğinizde ama felaket bir içki kokusu olur hele ki burnunuz keskinse uyuyamazsınız bile 🤢
Zuhal_Y Sadece cin ve votka da koku kalmaz digerleri materyallerine gore kokar. Raki anason ,bira arpamalt ipe serbetciotu, sarap uzum gibi sogan meze yediyse kokar.