Momellaa Baby_B ben oğlumda sürekli limon tuz yedim bence onun cinsiyetle alakası yok vucutta ki eksik mineral ve vitaminlerle alakası var
Cheryy1 Baby_B bende en basindan beri tatli pek yiyemiyorum oysa ki cok severim tatlı seyleri :)) limon tursu suyu bol bol yedim canim eksi seyler istedi hep oğlum olacak ☺️ bide bu eksi tatlı muhabbetinden dolayi hep kızdır kesin demistim kız ismi düşünmüştüm 😆😆
snoopy Tatlı nedir desem ekşi varken 🤩hiç tatlı yiyemiyorum, yakıyor midemi. Ama ekşi çok iyi geliyor. İlk haftalardan 33. haftaya kadar hem de. Oğlum olacak inşallah 🙏
irem88 Baby_B ben normalde ekşi sevmem iki kızımda da çok yedim ama sonra oğluma hamile kaldım ekşi yiyemedim hep tatlı dedim ki Hee bu hurafe gördüğümüz şeyler doğru galiba sonra süpriz bir gebelik oldu ekşi yiyemiyordum mideme okunuyordu tatlı yiyordum hep halada ekşi yiyemem tatlı daha güzel geliyor dedim heralde Buda erkek ama 4. Hamileliğimde kız yani aslında yemeyle içmeyle alakası yok
Aslaninannesi_ Ben buna inanmıyorum önce tatlı yedim deli gibi 5 haftaya kadar 5 haftadan sonra 2 hafta turşu yedim oğlum olacak
Alone Baby_B tatlı yiyorum kızım olacak. İlk kızımda da kalkıp gece Nutella kaşıklıyordum. Oğlumda da limona dokunamayan ben bol limonlu şeyler yerdim. Diyeceklerim bu kadar.
irem4556 Baby_B tatlı da erkek derler mesela ben çok tatlı yiyorum ama kızım olcak onlara pek inanma 😄
Baby_B Minikurabiye 2 kez rüyama girdi Kiz oldugunu öğrenmistim😀 Bakalim haftaya öğrenecegim insallah
Minikurabiye Baby_B benim ve eşiminde rüyasına kız olarak görmüştük rabbim hayırlısını nasip etsin cinsiyet hiç önemli değil canım 😘
Betul_ela0 Baby_B her iki kızımdada acayip mandalina yedim kız çocuğundandır diye düşünüyorum artık büyük kızım da deli gibi şimdi mandalina yiyor
Baby_B Srp53 inanmak degil aslinda, Rüyamada 2 kere kiz bebek girdi😀 Surekli eksi isteyince sormak istedim😀 İlk gebeligim 7 haftalikken sonlandi malesef.Oyuzden cinsiyeti önemli degil saglikli olsunda❤️Sadece merakk
Srp53 Baby_B benim de düşüklerim var kız istedim gönülden ama erkek geldi sağlıklı olsunlar aynen 🙏 gönlünüzdekini versin rabbim hayırlısıyla 🤲
2cocukluana_ Baby_B oğlum 4 yaşında şimdi de 17 haftalık hamileyim ikisinde de kütür kütür ekşi erik üzüm limon yedim 2.nin erkek olduğuna bu sayede eminim dedim:) herkesin hamileligi bir olmuyo tabiki 2.de erkek dedi doktorum 🧿
Iraz Neferut benimde ilk hamileliğimde asla tatlı yiyemedim herşeye limon sıkarım pilava çaya öyle yerdim filan ilk çocuğum oğlan