Brgmde ? Molfix yazıyorum onu kötülüyorlar Sleppy yazıyorum onu kötülüyorlar bi onu savunuyorlar bi bunu kafam iyice karıştı
Burcu-2634 Brgmde Molfix candır. Kızıma her türlü bezi kullandım Molfix kadar emici bez görmedim şimdi oğluma da Molfix başlıycam
Gorkemm Brgmde ben Sleepy bio natural kullandım oğlumda 2 sene boyunca hiç sızdırma filan yaşamadım çok memnun kaldım hatta şimdi kızım olacak ona da aynısından aldım ama stoklu almadım çünkü oğlumda mesela Sleepy extra pişik yapmıştı belki kızımda da bu yapar diye idarelik aldım molfix de kullandım ondanda memnun kaldım o da sızdırma ve pişik yapmadı oğlumda ama Sleepy bio natural ilk tercihim her zaman inşallah kızımda da kullanabilirim
Enfal_06 Brgmde baby turco molfix kalıp olarak büyük daha kullanmadım sleppy bio natural ve baby turco ikisi daha iyi ama bundan sonra baby turco kullanırım
Balyanaklikoalam Brgmde sleepy de güzel her bebek aynı olmuyor baby turco molfix çok güzel molfix pure soft daha iyiymiş mesela diğerine oranla ben bu defa g.oon pure soft aldım onunda memnuniyeti yüksek pişik yapmazsa devam ederim yumuşak bakalım geniş bir bez daha kullanmadık
Burcu-2634 Brgmde ben 2 senedir kullanıyorum kızımda ve bazen inadı tutuyo kaç saat değiştirtmiyı ona rağmen sızındı falan yapmıyor. Sleepy berbat ötesi bi bez ya incecik hemen dolunca bantları da açılıyor çok sızıntı yapıyor molfixin de ben mavi renklisini kullanıyorum diğer çeşitlerini denemedim
mkz ben de uzun araştırmalar sonucu molfixe karar verdim bir paket aldım eğer pişik yapmazsa ondan devam edicem
Cudana Ben goon, sleepy natural ve bionatural birer paket aldım (50’li) 1 numara. Bir tane de 2 numara baby turco aldım. İçeriği en iyi bunlar. 50’li paketlerden alıp denersiniz bebeğinizde
irem88 Brgmde valla canım millete bakma yerli üretim al ben sleepy aldım çokta güzel neyini beğenmiyorlar acaba Allah aşkına
Bubu_ Brgmde Molfix kızımda pişik yaptı sleppy çok iyi gelmişti cilt yapısıyla alakalı aslında markayla da ilgisi olmuyor bazen çevremde her bez deneyip en kötü marka diye gördüğüme iyi geldi diyenler olmustu 🤷🏻♂️
Sydaglsen Brgmde sleepy bionatural serisi yenidoğan aldım stokladım. 14 günlüğüz hiç bi sorun yaşamadım henüz memnunum
Caglab Brgmde çünkü her bebeğe farklı bez uyumlu oluyor bence. Ben ilk kızımda hep prima kullandım sonlara doğru sleepye geçtim memnundum. Şimdi ise direk sleepy aldım 1 paket. Ama belki de iyi gelmez. Gönül isterdi ki bunda da prima kullanayım hiç sorunsuz ama 💵
Merve32- Brgmde instagram da mühendisin oğlu diye bir sayfa var o doğal içerikli olan ürünleri inceliyor Ben ordan bakarak Sleepy naturel aldım Prima almıştım önce parafin falan varmış onda Sonra Sleepy aldım ama başka markalarda var doğşa içerikli ordan bakabilirsiniz
Merve32- Sleepy bio natural sadece natural yazmışım gerçi tek natural olan bi ürünü yok sanırım ama kafanız karışmasın
Zeynp08 Prima stokladım ama ne yazıkki bebeğimi pişik yaptı bence ne alıcaksanız bir paket alın eğer bebek severse devam edersiniz. Bence molfix deneyebilirsiniz pamuklu olması güzel