Yenihayat61 Hafta kontrolümde bebeğin kilosu 2800 gr çıktı, doktor normal olduğunu söyledi, sizce az mı yeterli mi, son 3 haftada haftalık ne kadar alıyorlar? Sizin kaçtı?
Jfatmax Yenihayat61 ay benimki 36+5 Ken 3100 kiloydu şuan 37+4üm daha doktora gitmedim merak ediyorum
Kara22 Yenihayat61 kiloya hiç takilma fazla kilo zaten doğumu zorlastiriyor sağlığı yerinde olsun ve haftanıza göre gayet kilosu maşallah çok güzel
Kbr6134 Yenihayat61 benimde tam 37+0 da 2800 gr dı ve doktor normal olduğunu söyledi.Ki çocuğun kilolu olması doğum açısından da iyi bişey değil ki zaten.
Munevver_kaplan_33 Yenihayat61 ben dün gittim 37+5 haftalık 3250 Gr dedi 36+5 de 2900 demişti 34 haftada 2700 demişti yani ortalama 250 Gr üzeri alıyorlar kiminki 500 gr da olabiliyor 100 Gr da olabiliyor ama genel ortalama olarak 250 Gr almasi gerekiyor bu ikinci gebeligim oğlum 38+5 de 3 kilo denildiği halde 2200 Gr doğdu yani bu söylenen kilolar net bir sonuç değil sadece haftalık aylık olarak eğer aynı Dr ve hastane kontrolünde anlaşılıyor ki bebek gelişimi var durmamış
feldspar Bu biraz bireysel biraz genetik. İlk bebeğim o haftada 3200 idi. İkincisi 2800. Onu kafanıza takmayın. Her hafta düzenli kilo alabiliyor mu? Plasenta onu besleyebiliyor mu o önemli
Alinrabia Jfatmax bnde bugun gıttım 36+3 um 3130 gr 49 cm doktor yorum yapmadı bn 3 yoktur dıyordum cunku 1 ay once gıttım en son 1800 lerdeydı ve boyu 42 cmdi
Yenihayat61 Kontes001 Hep 38 de doğum olduğunu yazıyorlar, bunu siz mi tercih ediyorsunuz, doktor mu? Sağlıkla gelsin inşallah
Jfatmax Yenihayat61 yazarım tabu ama 3100 kiloyu devlette söyledi ondan üç gün önce özelde 2900 kiloydu iki günde 200 gram nasıl aldı anlamadım bende şaşırdım yani
Kontes001 Yenihayat61 doktordan doktora değişiyor da olabilir haftaya alalım dedi bizde yarını seçtik
Berfinoztt Jfatmax bende aynısını yaşadım 35 haftalikta gün içerisinde önce devlete gittim sonra özele arada 300 grm fark vardı nedenini sordum cihazlardan dolayı farklılık gosterebilirims denildi
Yenihayat61 Jfatmax Ben de bunu yaşadım, doktora sorduğumda; ancak aynı cihazdan düzenli takip yapılırsan aradaki farkı anlayabilirsin, cihazdan cihaza fark eder buna takılma, önemli olan sağlıklı olması dedi
Yenihayat61 Kbr6134 Ben de öyle düşünüyorum da herkes farklı bir şey söylediği için, insanı aklı bulanıyor
Brckymk Yenihayat61 bence gayet normal ben oğlumu 37+0 da doğurdum 2780 gr küçük doğdu ama önemli olan sağlıklı olması şmdi 3 sene oldu 3 yaşında ve boy kilo yaşıtlarından fazla biraz doktor boylu poslu olcak belli dedi 😂🌸🤲🏻
Yenihayat61 Brckymk Dünyaya gelen büyüyor cümlesinin karşılığı tam olarak böyle oluyor demekki :) Daima sağlıkla büyüsün inşallah..