Anonim56 Bu marka için kimisi onunla öğrendim kimisi de yalancı pozitif diyor ne yapacağımı bilmiyorum adetime 1 hafta var yaptıktan 2 dakikası dolmadan böyle çıktı
Mrvsmt2502 Anonim56 ben artı medin normal kaset testi ile regle 3 gün varken öğrendim. Attığınız fotoğrafta göremedim ama siz daha net görüyor olabilirsiniz. Rabbim gönlünüze göre versin
Nur7o Anonim56 merhaba bende tam anlayamadım ama erken gebelik testi için days comfort alıp bide onu deneyin derim umarım gönlünüzden geçen olur 🤍🙏🏼
ozlem_2727 Anonim56 yani ne var gibi ne yok gibi bir kaç gün sonra yenileyin ben artı med erken gebelik de bundan daha belirgindi yine de güvenemedim 2 gün sonra kaset testini yaptım çıktı şu an kan sonucu bekliyorum
Anonim56 Mrvsmt2502 aslında fotoğrafta da belli ama belki ben görmek istediğim için görüyorumdur teşekkür ederim daha 7 gün olduğu için erken gebelik deneyim dedim teşekkür ederim
Senay07 Silik görünen bir çizgi var ben gayet net görüyorum ama güvenilirliği tartışılır tabi en iyisi kan testi var canım sağlam olsun
Anonim56 Senay07 kan vericem ama çizgiyi görmek istiyorum ona göre 🙈 şimdi gidip başka bir test alacağım ama bu testi ilk idrarımla yapmıştım tekrarlayim mi yoksa ertesi günü mü bekleyin
minebyrktr Anonim56 ben de adet tarihimden çok önce öğrenmiştim ve bu şekilde görünüyordu ilki. İki gün sonra tekrarlayınca rengi biraz daha koyulaşmıştı. Var gibi görünüyor deneyimlerime göre ama yarın ya da sonraki gün tekrarlamanızda fayda var :)
sweetmom_ Anonim56 adetime 10 gün varken Artimed ile öğrendim ama daha önce de pozitifi görüp kanda negatif gördüm.