Esum48 prens_prenses_annesi ben de olmustum canim doktor karisim yazdi gecti endiselenme her gun nevresimleri havlulari degistir esinin de losyon kullanmasi lazim
iremmakk prens_prenses_annesi eczaneden kükürtlü bir karışım almıştım bende 3-4 gün duş almadan her gece üst üste sürmen gerekiyor anında geçer kullanırsan eczaneye bir sor istersen
Esum48 prens_prenses_annesi ben atayim size icerigini bi sorun doktora. Hamilelikte hazir losyonlar kullanilmiyor zararki diyem eczanede boyle bir karisim hazirlatmistik doktor yazdi
Esum48 prens_prenses_annesi 10 gunu bulmustu canimn eczaneler kendi belirlio galiba ankarada yaptirmistm 55 liraydi muglaya gelince yaptirdim 25 lira dedi pahali degil
prens_prenses_annesi Esum48 anladim kuzum biz evde 3 kisiyiz benim kocamin massallahi var vicudu okdr genis ki krem yetmiyo oyuzdn sordum yani kesin bitti dimi sizde tekrar kasinma fln olmadi
Esum48 prens_prenses_annesi o karisimk siz kullanirsiniz esiniz hazir losyonlardan kullanir kwelleda losyon yaziyorlar benim esime onu yazdi ben karisimi kullandim