Emrhtugce Kizlar etrafimda herkez hamile kadin sac kestirmez diyo bebegin omru de kisa olur mus falan diyolar hurafe gibi geliyo ya peki siz ne dusunuyorsunuz sıkıldım saclarima bakim yapmak istiyroum kestirip hafiflemek istiyorum
Elifsaadet Emrhtugce biri saç , biri bebek arasında ne gibi bir bağ olabilirde Allah saçını kesince cocuğun ömründen alsın. Banada söylediler. saçlarım çok uzadı çatal çatal oldu uçları , kestircem bende.
Gizem_miros Emrhtugce benim sacim rapunzel gibi oldu kesmiyorum canim annemde izin vermiyor oglumdada kesmemistim dayandim bu saclara simdi yine cocuk dogup 40 ciktiktan sonra kesecem yani baya kafamda tasicam bu saclari 🙄🙄😀😀
Emrhtugce Yalinn8 eşimde kestirme dogumu bekle sonra yap diyo ama batil hurafe ne alakasi var yani verende Allah alanda oyle degil mi
Yalinn8 Emrhtugce tabii ya diil 5 dk soyle 1 dk kendini verip dusun bebegin sacla tirnakla..vb biseyle ne alakasi olabilir? Tıbben mumkun mu? Bu konuda kimseyi dinlemene gerek yok yasini bilmiyorum ama anne adayi olduguna gore kendi kararini kendin verebilirsin😉
Mlkengn Allah nasıl nasip etmişse ne kadar ömür nasip etmişse öyle olur. Eskilerde böyle bir şeyi nasıl uydurabilmiş hiç anlamıyorum. Kestir gitsin ya ben kendimi iyi hissetmek için kestirdim bakım da şart gerçi hamilelikte daha bi dolgun ve parlak oldu saçlarım ama
enan Valla ben kesririyorum gayet sağlıklılar hamileliğinde etkisiyle daha bakımlı oluyor ... Hem ben kestirdiğim sacla mi Allah'ın yazdığı kadere karşı gelicem böyle seyler gercekten hem manevi hem bilimsel acıdan gereksiz ve sacm a
Nursemom0857 Annenin saçının uzunluğuyla bebeğin ömrünün ne alakası var. Kısa saçlı kadınlar hiç hamile kalmasın o zaman 😂 ay şu insanların batıl inançları yok mu? İnsana durduk yere vesvese veriyorlar 😡
Emrhtugce Nursemom0857 en sinir oldugum sey ya hurafe yanlis bilgilendiriyolar Allah herseyi bilir gorur işler
Nursemom0857 Emrhtugce ben inanmıyorum öyle şeylere. Ama yine de hamile kadına öyle şeyler denir mi? Zaten kendi derdi kendine yetiyor. Yüklüyorsun birde kadına negatifi. Kadın stresten iyice sıyırıyor kafayı.
EsrAlmila Gönül rahatlığıyla gidip kestiricem Vala. Hurafe hepsi Rabbim verdiği ömrü saç mı belirleyecek 🤷♀️ çatal çatal oldu ucu kestirip rahatlamak istiyorum. Doğum sonrası hiç gidemem kırkım çıkana kadar rahat etmek istiyorum