Tunzalee38_ Anonim56 hayalet çizgi var beta hcg hormonu yükselmiştir henüz bi kac gün sonra tekrar yap pozitif test
Filizkumsal Anonim56 hevesini kırmak istemem ama güvenme bu testlere çok yalancı pozitif çıkartıyor bence gidin bugün erken gebelik alın 6 gün olanlardan
Anonim56 Tunzalee38_ bu testi yaptım ve bir şey görmüyordum çöpe atarken o hayalet çizgiyi gördüm gözle daha rahat görünüyor
Anonim56 ayse_varol 3-4 dakika baktım bir şey görememiştim çöpe atarken böyle oldu telefonda belli belirsiz ama gözle rahat görünüyor
Anonim56 Filizkumsal Bbk88 Bu test erken gebelik testi yaptıktan 2 dakika dolmadan çok silik çizgi çıktı artı med diye bir marka
Bbk88 Anonim56 benim de böyle cikmisti atmıştım sayfa sahibine negatif demişti. İnşallah sizin vardır.
sd18 benim de ilk öğrendiğimde bu şekildeydi aynı testi kullanmıştım şu an hamileyim en doğrusu kan testi vermeniz. inşallah vardır 🙏🏻🌸
Nurten_55 Benimde silik çıkmıştı yeni hamile olduğumu öğrenmiştim silik çıkma sebebi erken olması kan vermenizde fayda var