Eylem_96 Normal dogum sonrası yapılan dikisleriniz kaç günde gecti kızlar. Yenidogan doneminde uzun suren emzirme saatleri ve basür ile bu acı cekilmez oldu. Daha kolay geçmesi için öneriniz var mı? Yapıp rahatladiginiz şeyler var mi
548154 Eylem_96 ilk 1 hafta 15 gün zordu evet cok dikkatli oturup kalkiyordum ama 2 hafta içinde azalmistı canımın yanması iyileşmeye baslamisti 1 ay icinde hic bisey kalmamıstı
Ebruucar Eylem_96 ilk günler iyiydim sonra bi acımaya başladı oturup kalkamıyorum, bana baticon da vermediler. Bende kantaron yağı sürdüm iki üç güne ağrı sızı kalmadı kısa sürede de dikişlerim döküldü.
Ars2223 Eylem_96 benimde estetik dikişim var pazar günü dopum yaptım şuan yürüyorum falan ama bebeğimi düzgün emziremiyorum ayakta emzirebiliyorum uzun süreli kolum ağrıyor estetik dikiş benim ki doktorum duşa gir çık başka bşrley kullanmana gerek yok dedi krem vs gibi birşey yazmadı kaç güne iyi olur bunu düşünüyorum bebeğimle ilgilenemiyorum
Plakkafa_ Eylem_96 ay evet ya 1 hafta oldu korktuğum için büyük abdestimi yapamadım falan şimdi acıyor sadece tendirdiyot yazmış onu kullanıyorum 10 a yakın dikiş var bide hep oturdum bir haftadır resmen oturuyorum lohusa yatmazmıydı eskiden ya ayaktayım ya oturuyorum bi yatıp güzel bi dinlenemedim 😕
elif475475 Eylem_96 çok çok temiz ve kuru tur anız süreci hızlandırıyor. Fön makinesi işe yarıyor o yüzden
Tosuncukannesi Eylem_96 valla ilk doğumda 3 dikişim vardı hastanedeki ebeler bir tas verdi içine ılık su doldur çişini yaparken birlikte su dök sonra da peçete yardımı ile tampon hareketlerle kurula dedi ve aşırı rahatlatıyordu hemende iyileşti eve gelincede küvette yapıyordum çişimi valla açıyordum suyu zaten bir baktım dikişler dökülüyordu kendi kendine ☺️
hazel5 Eylem_96 merhaba ben Amerika yasıyorum ve burda dogum yaptım. Burda normal dogum sonrası bana hastaneden bir pamuk vermislerdi witch hazel( cadı fındığı türkçesi) suyuna batırılmış bir şey. Türkiyede de var baktım trendyoldan falan araştırabilirsiniz cadı fındığı suyu diye. O gerçekten çok iyi geliyor ve rahatlatıyor.