Bihterrr rumisam yan yatıp hem bacağımın arasında hem de göbeğimin altına ince bi yastık koyuyorum göbeğimi de destekliyorum yoksa uyumam imkansız
Helllobaby 37 haftalığım bendede durumlar aynı. İki bacağımın arasına yastık koyduğumda rahatlıyorum sadece 🤦🏼♀️
Meltnc15 rumisam aksam yemeğini erken yiyin birde yemekten sonra mutlaka evde olsun yürüyün ben çok faydasını gördüm yoksa benimde karnım sertlesiyor yatınca nefes nefese kalıyorum sanki bebek ciğerimin ortasında gibi hissediyorum asla uyutmuyor.
denizleo09 Bende 31.haftadayim ilk gebeliğimde hiç yoktu bunda karnım inanılmaz büyüdü beni gören ikiz zannediyor. Sırtınıza da destekleyici bir şey koyarsaniz çok rahat ediyor insan öyle
rumisam denizleo09 deneyeyim şimdi inşallah ise yarar benimde karnım birden büyüdü ilk gebeligim normali böyle saniyordum
rumisam Meltnc15 saat 19 civarı yedim yemek sonra birazcık meyve o kadar yemeği geç yiyimce mide yanmasından uyuyamıyorum bu sefer ayy aynısı cigerlerimi iteliyor sanki bebek sağ sol yok olmuyor bı ayakta nefesim çıkıyor
rumisam gzm_42 Anaaa senin göbeği düşünemiyorum Allah yardımcın olsun bacım ben de en son bayılmışım uykusuzluktan galiba😅
rumisam Bihterrr bacağımın arasına koyuyorum ama göbeğimin altına koyunca daha bı nefesim kesiliyor benim ondan koymuyorum bide eşime yer kalmıyor yatakta çok yastık koyunca 😂gariban öyle köşede yatiyor
Bihterrr rumisam ben minik ve ince yastğı ucundan destek olcak şekilde koyuyorum öyle büyük yastık olmaz😂
rumisam Bihterrr bende normal uyku yastigini değilde kirlentimsi yaptıklarından destek yaparsam yapıyorum belkide biraz fazla yayiliyorum 😅
Bihterrr rumisam onun bi ayarı var onu tutturursan iyi ama bazen ben de zorlanıyorum 😂 ama karnımı hiç desteklemeden asla uyuyamam çok ağrıyor acıyor sorun bende herhalde