Herkese selam kızlar başlıktanda anlayacağınız üzere 33+5 ayn 16 sında sabah 06.00 sularında doğumum gerçekleşti ikinci sezeryan doğumum oldu erken doğum olması bana ve aileme resmen şok etkisi yarattı diyebilirim gelelim doğum hikayeme 😁
Bir tane 3,5 yakınd akız çocuğum gece saat 4 sularında uyandı anne beni ayağında salla diye normalde pek huyu değildir öyle uyanmaz kalktım odasına geçtim yanına uzandım hafif regl ağrısı gibi sancım vardı normal kasılmalar sandım pek önemsemedim ille salla diye tutturunca salladım uyuttum bende salına geçtim uzandım bu arada sancı hiç kesilmeden devam ediyordu ama hafifi ve katlanabilir olduğu için geçer diye düşündüm gaz sancısı olabilir filan diye geçiriyorum hep içimden birden ıslaklık hissettim akıntım geldi sandım ayağa kalkınca daha da arttı lavaboya gittim iş çamaşırım oldupu gibi kan .. akıntı gibi veya nişan gibi sümüksğ filan değil sulu bir kan ve fazla hemen eşime seslendim böyle böyle takipli olduğum hastaneyi aradık doğumhane bölümündeki ebeyle görüştürdüler hemen gelin kontrol edelim dedi ebe ağa topr geldik be valiz me çanta ne hazırlık aklımızın ucundan geçmiyordu doğum olucağını..kızımı kaldırdım giydirdim bende pijamalarla geldik odaya aldılar iki ebe geldi daha önce hiç çayı muayenesi olmamıştım ilk muayene biraz beni zorladı ebe anlayamadı daha sonra öteki baktı 1 parmak açılmam vardı ve her baktıklarında kanamam arttı bu arada kasıklarım regl olacak gibi ağrımaya devam ediyordu doktorumu aradılar haber veriler hemen yarın saat içinde geldi o sırada saat 5 filan olmuştu sürekli nstye bağlıydım doktorda elle muayene yaptı bebeğin kalp ritmi bozuldu eşi ayrılmaya başlamış acil sezeryana alıyoruz dediler ne olduğunu anlayamadım hop amelşyathanedeydim elim ailelermşze haber verdi kızımı görümcem aldı evine götürdü annem kayınvalidemler geldiler biraz korkmuştum bebeğime birşey olur diye ama ndileki girdim doğumu spinal oldu asla ve asla acıtmıyor iğne hemen uyuştum hiçbirşey hissetmedim bebek çıkınca bana da hafif bir narkoz verdiler sanırım kendimi hep uçuyor gibi hissettim 😁 odaya çıkardılar kendime gelmem bir saati buldu uyuşmam geçtikçe hafif bir sızı oldu ameliyat yerinde ağrı kesicilerle idare ettim ilk kalkışım kolay oldu bol sıvı tüketiyorum şuan ve sık sık yürüyorum bebeğim kuvözde ne kadar kalacağı belli değil ciğer gelişimini tamamlayınca çıkaracaklarmış sütüm de geldi fakat yeterli değil inşallah çoğalır mama takviyesi veriliyor kızıma ben iyiyim o iyi 1 ayımız var daha derken erkenden kavuştuk rabbim kucağımada almayı nasip etsin inşallah buradan herkese sağlıklı doğumlar diliyorum ben elendiö sizlere başarılar ☺️☺️ bu arada ben biraz kendimi yordum sanırım o yüzden olmuş olabilir sizlere tavsiyem iş güç aş Ocak pek umursamayın kendinizin kıymetini bilin bebeğinizi düşünün bol bol dinlenin ben kızımı kucağıma alırdık hep kızamazdım birde patlıcan biber közledim onlarla uğraştık evimde dubleks mervidiven in çık hiç banamısın demedim keşke de yapmasaydım diyorum içimden herşeyde bir hayr vardır rabbim bize böyle yazmış benden size tavsiye sağlıcakla kalın varsa sorularınız cevaplayabilirim hepinizi öpüyorum sağlıcakla 🌺